תראו מה מצאתי...

דנדושי1

New member
תראו מה מצאתי...../images/Emo13.gif

יש פה דברים שאני לא מכירה/לא טעמתי אבל בכל זאת... פיצה או המבורגר? אייס קפה או מילק שייק? פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? אוכל- סיני או איטלקי? קולה או ספרייט? תה או קפה? אוכל תימני או מרוקאי? מסעדה חלבית או בשרית? סופלה או סורבה? פטוצ'יני או רביולי? פלאפל או שווארמה? בורקס גבינה או תפו"א? סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה עם או בלי מיונז? קולה עם או בלי קרח? לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? שוקו או מוקה? מסעדה או 'פאסט פוד' ? מלצר או מלצרית? ארוחת ערב או בוקר? קרטיב או ארטיק? סלט- יווני או טורקי? דונאטס או קרואסון? עוגות או עוגיות? אורז, קוסקוס או פירה? עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? מאכלים- מתוקים או מלוחים? שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? קוקה קולה או פפסי? פאנקייק או וואפל? גלידה בגביע או בכוס? קוטג' או גבינה לבנה? גבינה פרוסה או גבינה משולשת? חומוס או טחינה? סודה או מים? גלידה- פיסטוק או מנטה? ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? ריבה או חמאה? שניצל אמיתי או טבעול? צ'יפס או חטיף צ'יפס? אבטיח או מלון? 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? סירופ מייפל או סירופ שוקולד? עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? עוגת גבינה או בראוני'ז? דג דני'ס או סול? אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לאכול במסעדה או להזמין הביתה? אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? קרמבו- המילוי או העוגיה? אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אוכל או קינוחים? שקדי מרק או קרוטונים? סלט חצילים או סלט מיונז? אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? סופגניה או אוזן המן? מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? צ'יריוס או כריות? סלט פירות או סלט ירקות? פחית או בקבוק? אייס תה או אייס קפה? לסיום: התפריט המושלם בעיניך?

דנדושי1

New member
ולתשובותי...

פיצה או המבורגר?המבורגר
אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה בעע, מילק שייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת ופטריו שיהיה אוכל- סיני או איטלקי?אמממ...איטלקי
קולה או ספרייט?ספרייט תה או קפה?שוקו
אוכל תימני או מרוקאי?מרוקאי |שולט| מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? פטוצ'יני או רביולי? פלאפל או שווארמה?פלאפל בורקס גבינה או תפו"א?גבינה
סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?חביתה
טונה עם או בלי מיונז?בלי!!! קולה עם או בלי קרח?עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?חלה
מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?שניהם מלצר או מלצרית?חח מלצר, לא שזה משנה ארוחת ערב או בוקר?בוקר קרטיב או ארטיק?ארטיק ברור סלט- יווני או טורקי? דונאטס או קרואסון?קוראסון עוגות או עוגיות?עוגיות אורז, קוסקוס או פירה?קוסקוס!!של אמא.. עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? מאכלים- מתוקים או מלוחים?לא יודעת שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?אני לא אוהבת בכלל שוקו חם או כל מה שיש במכונות האלה... קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?רגיל קוקה קולה או פפסי?קוקה פאנקייק או וואפל?פאנקייק גלידה בגביע או בכוס?גביע קוטג' או גבינה לבנה?קוט'גג גבינה פרוסה או גבינה משולשת?פרוסה חומוס או טחינה?בעעע שניהם
סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה?אפחד ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד!
ריבה או חמאה?חמאה שניצל אמיתי או טבעול?אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס?צ'יפסס אבטיח או מלון?אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד?שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?או אממ...שוקולד עוגת גבינה או בראוני'ז?גבינה דג דני'ס או סול?אני כמעט לא מבדילה בין דגים.. אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?הייתי במטוס לפני מלא שנים אבל בגלל שלא צריך ב"יח אזשל מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה?תלוי אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?משמין וטעים! קרמבו- המילוי או העוגיה?העוגיה אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?שוקו רגיל אוכל או קינוחים?שניהם שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק! סלט חצילים או סלט מיונז?מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?של אמא!! סופגניה או אוזן המן?אוזן המן. או ספינג'. לא אוהבת סופגניות מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?תפוזים צ'יריוס או כריות?כריות סלט פירות או סלט ירקות?פירות פחית או בקבוק?בקבוק אייס תה או אייס קפה?כלום לסיום: התפריט המושלם בעיניך? כל מה שאני אוהבת בארוחה אחת בלי שזה מגעיל ועם תופעות לוואי לא רצויות!

Nira 222

New member
נחמד ../images/Emo13.gif

פיצה או המבורגר? פיצה אייס קפה או מילק שייק? אייס פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? משולב אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? נס אוכל תימני או מרוקאי? תימני! (תימניה
) מסעדה חלבית או בשרית? חלבית סופלה או סורבה? סופלה פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? בולגרית סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? בלי קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לחמניה מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? 'פאסט פוד' מלצר או מלצרית? מלצרית ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? קרטיב סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? קרואסון (בדיוק בזמן המשוב אכלתי) עוגות או עוגיות? עוגות אורז, קוסקוס או פירה? אורז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? פרנץ' ונילה קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? דיאט רגיל (לימון בעע) קוקה קולה או פפסי?נקוקה קולה פאנקייק או וואפל? וואפל גלידה בגביע או בכוס? בגביע קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד ריבה או חמאה? חמאה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? סירופ מייפל או סירופ שוקולד? עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? עוגת גבינה או בראוני'ז? דג דני'ס או סול? אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לאכול במסעדה או להזמין הביתה? אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים קרמבו- המילוי או העוגיה? המילוי אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס שוקו אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז? מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אמא סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוחים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? ירקות פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? קפה נו, כמובן ששווארמה בלאפה ומיד לאחר, לגימה מהאקסל או דיאט קולה

יאללה אני עונה

פיצה או המבורגר? המבורגר יאאמי
אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה
פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? הכי טוב לדעתי זה סלסה רוזה (עגבניות ושמנת ביחד
)
אוכל- סיני או איטלקי? סיני
קולה או ספרייט? קולה |מכורה|
תה או קפה? קפה
אוכל תימני או מרוקאי? מרוקאי (אצל התימנים הכל בצק!!)
מסעדה חלבית או בשרית? תלוי במצב רוח.. אני אוהבת את שניהם
סופלה או סורבה? סופלה
פטוצ'יני או רביולי? רביולי בטטה
פלאפל או שווארמה? שווארמה
בורקס גבינה או תפו"א? גבינה
סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? אני לא אוכלת טונה או כל דג אחר ,אז ברור שחביתה
טונה עם או בלי מיונז? איכ טונה
קולה עם או בלי קרח? בלי קרח
זה מוציא את הגזים!!!
לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? כפרי
מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עגבניות
(אוח עכשיו בא לי חורף!!)
שוקו או מוקה? שוקו
מסעדה או 'פאסט פוד' ? לא משנה
מלצר או מלצרית? אם הוא חתיך אז מלצר
ארוחת ערב או בוקר? בוקר הכי שווה
קרטיב או ארטיק? |הגדש|קרטיב
סלט- יווני או טורקי? יווני
דונאטס או קרואסון? קוראסון
עוגות או עוגיות? עוגיות
אורז, קוסקוס או פירה? פירה
עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו (אני לא מתה על דבש
)
מאכלים- מתוקים או מלוחים? מלוחים
שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? פרנץ ונילה
קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רק רגיל
קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה |מכורה| פפסי זה הרוע!!!
פאנקייק או וואפל? וופל!! ואם אפשר בוופל בר
|סוגד|
גלידה בגביע או בכוס? רק גביע
קוטג' או גבינה לבנה? קוטג'
גבינה פרוסה או גבינה משולשת?פרוסה ,משולשת אני לא אוכלת!!
חומוס או טחינה? חומוס
סודה או מים? מים
גלידה- פיסטוק או מנטה? איכ על שניהם
ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? אוו קשה, שוקולד רק אם זה השחר וחמאת בוטנים רק אם זה סקיפי עם שברי בוטנים
ריבה או חמאה? חמאה
שניצל אמיתי או טבעול? רק אמיתי ורק של אמא
לא הקנויים הלא טעימים האלה!!
צ'יפס או חטיף צ'יפס? ציפס
אבטיח או מלון? אבטיח
'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?
בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? האגן דאז קרם עוגיות
(זה הדבר הכי טעים בעולם לדעתי!!!)
קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד
סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד
עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקלד ציפס
עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז
דג דני'ס או סול? לא אוכלת דגים!!!!!!!!!!
אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? אויש לא יודעת מה יותר רע!
לאכול במסעדה או להזמין הביתה? במסעדה
אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים
קרמבו- המילוי או העוגיה? העוגיה
אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה
אוכל או קינוחים? קינוחים
שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק
סלט חצילים או סלט מיונז? חצילים
אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? מי יכתוב פה אוכל של מסעדה?!?!
סופגניה או אוזן המן? אוח קשה, אוזני המן אני אוהבת רק אבל רק את מה שאמא עושה וסופגניות אני אוכלת רק עם ריבת חלב כי ריבה אדומה זה דוחה ..
מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוזים
צ'יריוס או כריות? ציריוס
סלט פירות או סלט ירקות? ירקות
פחית או בקבוק?בקבוק
אייס תה או אייס קפה? עוד פעם???? פעם שלישית שיש שאלה על אייס קפה !! טוב קלטנו!!
לסיום: התפריט המושלם בעיניך? הרבה שוקולד, הרבה מתוק ושיהיה בשר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

גמני

פיצה או המבורגר?אף אחד האמתי אייס קפה או מילק שייק?מילקשייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?את שניהם אני לא אוהבת אוכל- סיני או איטלקי?לא מתה על שניהם.חחח קולה או ספרייט?ספריטטטטטטטטטטטטטטטטטט תה או קפה?תה אוכל תימני או מרוקאי?עירקי מסעדה חלבית או בשרית?חלבית סופלה או סורבה?סופלה פטוצ'יני או רביולי?אני בורה פלאפל או שווארמה?פלאפל בורקס גבינה או תפו"א?אף אחד!זה משמין! סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?חביתה טונה עם או בלי מיונז?בלי קולה עם או בלי קרח?בלי קולה לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?לבן מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?עגבניות.היחיד שאני אוהבת שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?מסעדה.מפונקת נו מה
מלצר או מלצרית?מזה משנה? ארוחת ערב או בוקר?שניהם קרטיב או ארטיק?ארטיק סלט- יווני או טורקי?יווני. דונאטס או קרואסון?קרואסון עוגות או עוגיות?הכל כפרות
אורז, קוסקוס או פירה?אורזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?לא אוהבת עוף מאכלים- מתוקים או מלוחים?מתוקים ומלוחים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?שוקו שוויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?דיאט קוקה קולה או פפסי? פאנקייק או וואפל?שניהם?
גלידה בגביע או בכוס?גביעעעעעעעעעעעעעע קוטג' או גבינה לבנה?קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת?משולשת חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה?איכס שניהם ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד.לא אוהבת את השני ריבה או חמאה?ריבה שניצל אמיתי או טבעול?אמיתיייייייייייייייי צ'יפס או חטיף צ'יפס?חטיף אבטיח או מלון?אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?הא? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?שניהם קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?חמאה סירופ מייפל או סירופ שוקולד?שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?שניהם עוגת גבינה או בראוני'ז?בראוניז דג דני'ס או סול?לא אוהבת דגים אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?של הבית
לאכול במסעדה או להזמין הביתה?במסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?משמין טעים ברור!!!!!!!!!!!!!!!!! קרמבו- המילוי או העוגיה?שניהם אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?אייס וניל אוכל או קינוחים?אוכל שקדי מרק או קרוטונים?קרוטונים.יו הזכרת נשכחות! סלט חצילים או סלט מיונז?איכס אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?אמא רולז סופגניה או אוזן המן?סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?ענבים צ'יריוס או כריות?כריות סלט פירות או סלט ירקות?פירות פחית או בקבוק?לא משנה אייס תה או אייס קפה? תה לסיום: התפריט המושלם בעיניך?אז ככה:הרבה אוכל טעים עם מלא קלוריות ומלא מתוק ואורז בצד ושתיה לא דיאטטית ואז מתעוררים מהחלום
כן אני אוהבת לאכול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!למישהו יש בעיה עם זה?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה