תראו מה מצאתי "כלי למזיגת רוטב"... כן...
R Remirat New member 20/9/05 #3 דרך אגב... אם תהיתם, ברזל יצוק, וכבד בהתאם. ניתן להשגה בחנות 4שף בקרליבך 11 תל אביב
R RainBird New member 22/9/05 #1 נדב מחזיק בדעה הבודהיסטית משהו שכדי באמת להגיע להארה צריך להפתר מתענוגות העולם הזה. אישית חשבתי שזה בולשיט ואני נהנתן ידוע. ונדב בוחר להתייחס אלי בתור סטייה רוחנית מעניינת בגלל אהבתי לתענוגות העולם הזה. אז הוא מכנה אותי הדוניסט. זהו בעצם.
נדב מחזיק בדעה הבודהיסטית משהו שכדי באמת להגיע להארה צריך להפתר מתענוגות העולם הזה. אישית חשבתי שזה בולשיט ואני נהנתן ידוע. ונדב בוחר להתייחס אלי בתור סטייה רוחנית מעניינת בגלל אהבתי לתענוגות העולם הזה. אז הוא מכנה אותי הדוניסט. זהו בעצם.
נ נדב פ1 New member 23/9/05 #16 הלו , מעולם לא כיניתי אותך סטייה - אל תזכיר לי צרי מוחין שאני מתעב עד עמקי נשמתי ... נון קונפורמיסט סוטה שכמוך .
הלו , מעולם לא כיניתי אותך סטייה - אל תזכיר לי צרי מוחין שאני מתעב עד עמקי נשמתי ... נון קונפורמיסט סוטה שכמוך .
G gwizard New member 21/9/05 #8 שוב ? עד כמה שידוע לי, ותקן אותי אם אני טועה, הדוניזם זה "מה שעושה טוב זה נכון". איך בדיוק קדרת נחושת ב-15 שקל קשורה לעניין ?
שוב ? עד כמה שידוע לי, ותקן אותי אם אני טועה, הדוניזם זה "מה שעושה טוב זה נכון". איך בדיוק קדרת נחושת ב-15 שקל קשורה לעניין ?
נ נדב פ1 New member 22/9/05 #11 כוונת המשורר : הביטוי בא כתחלופה לביטוי " סקס , סמים ורוק נ'רול " במתכונת נאו פאגאנית אופיינית ... הדוניזם היא תפיסה שמניחה במרכז את הנאות ותענוגות החיים כערך המשמעותי בחייו של אחד ... תשאלו את ארדן , הוא המומחה .
כוונת המשורר : הביטוי בא כתחלופה לביטוי " סקס , סמים ורוק נ'רול " במתכונת נאו פאגאנית אופיינית ... הדוניזם היא תפיסה שמניחה במרכז את הנאות ותענוגות החיים כערך המשמעותי בחייו של אחד ... תשאלו את ארדן , הוא המומחה .
W windflute New member 22/9/05 #12 הינה אני לא חושבת שארדן ואני מתכוונים להדוניזם כמו שמוסבר פה. יש הרמוניה ויש הגזמה. יש לנסות ביאוש להרגיש עונג ויש לדעת מה באמת עושה אותך מאושר. ~O~ שחר
הינה אני לא חושבת שארדן ואני מתכוונים להדוניזם כמו שמוסבר פה. יש הרמוניה ויש הגזמה. יש לנסות ביאוש להרגיש עונג ויש לדעת מה באמת עושה אותך מאושר. ~O~ שחר
נ נדב פ1 New member 22/9/05 #14 אבל בכל אופן - החלטתי להתאים את תוארו של ארדן לשפה העברית שלנו - מעתה ואילך אין הוא הדוניסט יותר , מעתה ואילך ארדן הוא תענוגתן .
אבל בכל אופן - החלטתי להתאים את תוארו של ארדן לשפה העברית שלנו - מעתה ואילך אין הוא הדוניסט יותר , מעתה ואילך ארדן הוא תענוגתן .