תראו מה מצאתי הפתעה!! אנשים עוד עלולים לחשוב שאני מעריצת מאיר בנאי...
H honey pie1 New member 17/8/09 #2 חס וחלילה, שלא יחשבוO: תודה רבה על הקישור מקווה שמתישהו יתאפשר להקשיב לראיון המלא... ו-ms pizza, הנה הכיפה הבוכרית במיוחד בשבילך
חס וחלילה, שלא יחשבוO: תודה רבה על הקישור מקווה שמתישהו יתאפשר להקשיב לראיון המלא... ו-ms pizza, הנה הכיפה הבוכרית במיוחד בשבילך
M ms pizza New member 17/8/09 #3 תודה ../images/Emo6.gif האמת שהתכוונתי שאפפעם לא ראיתי את הכיפה הבוכרית בהופעה... אבל תודה שוב !!
א איף New member 18/8/09 #5 הו, הקדמת אותי באתי להעלות את הקישור הזה עכשיו. תודה! שמתם לב לתגובות המפרגנות בתחתית העמוד??? איזה כיף, הא?
הו, הקדמת אותי באתי להעלות את הקישור הזה עכשיו. תודה! שמתם לב לתגובות המפרגנות בתחתית העמוד??? איזה כיף, הא?
ת תמרי35 New member 19/8/09 #6 האמת שאצלי גם אם אני אנסה... לסתיר-אני לא אצליח. השומר מסך אצלי בעבודה עם תמונה ענקית של מאיר..אבל אני לא מהמתלהבות..ממש לא
האמת שאצלי גם אם אני אנסה... לסתיר-אני לא אצליח. השומר מסך אצלי בעבודה עם תמונה ענקית של מאיר..אבל אני לא מהמתלהבות..ממש לא
א איף New member 20/8/09 #8 אפשר להקים קבוצת תמיכה אני "כופה" על אנשים לשמוע את הדיסק האחרון. הם נהנים בסופו של דבר, אבל אני משמיעה להם שירים בלי לשאול אם הם מעוניינים.
אפשר להקים קבוצת תמיכה אני "כופה" על אנשים לשמוע את הדיסק האחרון. הם נהנים בסופו של דבר, אבל אני משמיעה להם שירים בלי לשאול אם הם מעוניינים.
ת תמרי35 New member 20/8/09 #9 ובכן..בואי נקים!!! המצב שלי באמת קשה בעניין הזה... אני בורחת מאשפוז כפוי כבר כמה זמן
G Growler New member 20/8/09 #10 תרשו לי להיות הראשון! שלום לכולם! קוראים לי דויד. ואני מכור למאיר בנאי...
ת תמרי35 New member 23/8/09 #11 ../images/Emo201.gifwe love you David... טוףףף, אם אתה הראשון- אני מזדרזת להיות השניה..