תראו מה מצאתי

hard day at work?

לעומת זאת השאר אומרים שהיא אדם נהדר.. ומצד שני.. קרדיט זה לא הדבר הכי כן בתעשיית הטלוויזיה. מצבי רוח יש לכל אחד. אולי היא היתה קשורה מאוד לכיסא הזה
. ואל.

ד י י ז י

New member
אני נוטה להאמין לעיתונים..

זו לא הפעם הראשונה שמפרסמים ידיעות כאלה.. היא שחקנית מדהימה, אבל אולי כבן אדם לא כל כך..

כל עוד אני לא מכירה אותה אישית..

ואני לא מכירה אותה אישית אני לא אשפוט אותה. ואל.

buffstar

New member
מה היא בסך הכל רצתה לעזור לבחורה

המסכנה למצוא את התיק שלה
(כן כן יש לי קיראה סלקטיבית)

ANGEL N

New member
מה איכפת לי משרה!!!!

שתעשה מה שבא לה, כמה שבא לה, ואיך שבא לה. חוץ מזה שאם היו מאשפרים לי לעבוד ב"באפי", הייתי מוכן לסבול כל צעקה וכל יחס מסריח מצד באפי, העיקר לעבוד בטלויזיה ועד בבאפי. תארו לכם שאני, שחקן (?) ישראלי מופיע בבאפי. אני איזה אח גדול של באפי, או זאנדר, כן כן אני רוצה להיות אח של זאנדר (אם כבר הביאו אחות לבאפי למזה להזניח את זאנדר עם רגשי נחיתות שכבר יש לו!!!), או שאולי אני אהיה הקוטלת הבאה !!! (פחחחחחחחחחחח) קוטלת ממין זכר. אני כבר ראוה את הכותרת בעיתון "שחקן ישראלי אלמוני, יופיע כשחקן קבוע בסידרה המצליחה "באפי קוטלת העכברים" " (פחחחחח, העיתונים תמיד טועים) בקיצור נסחפתי בטירוףףףףףף אני כבר רואה את הכותרת

dawn 14

New member
נכון יש לשרה תמונה כזו

שמשהו ישים אותה אני מחפשת אותה שעות כבר

buffstar

New member
זה בסדר לא פיספסתי את זה...../images/Emo8.gif

אבל אני *ממש* לא אוהבת את התמונה האחרונה...

אוקי לא שמנו לב למשהוא קטן בתמונות

בכלל... אני לא ירמוז... לא אני לא איזה.. אנשים אוהבים.. רק תמונות כאלה.. כאלה של שרה התמימה.. לא אני לא יגיד כלום... טוב אני יגיד- U SICK SICK MAN שרה מדהימה לא בגלל "אברי" גופה... בגלל שהיא מדהימה כאדם חיצוני ופנימי והיא שחקנית נהדרת... וזהו נגמר נאומי הפימינסטי בערך...

ANGEL N

New member
אני דווקא מאוד מאוד אהבתי את ...

התמונות שלך אחי. בוא נגיד שהערתי אותי כמו שצריך!!!! כן ירבו תמונות כאלה ואולי עם פחות בגדים, מי צריך בגדים בימינו???

למעלה