תראו מה מצאתי הלינק מדבר בעד עצמו. איזה יופי
E E l i a n New member 4/7/03 #2 שווה!!!!!!! תודה רבה רבה, מלאני ../images/Emo13.gif לא לשכוח לראות את זה!!!! אסור!!! אני אזכיר שוב ביום שבת בבוקר, ובשישי בצ'אט. אגב,מלאני, את באה לצ'אט? ע-נ-ק לך, אליאן.
שווה!!!!!!! תודה רבה רבה, מלאני ../images/Emo13.gif לא לשכוח לראות את זה!!!! אסור!!! אני אזכיר שוב ביום שבת בבוקר, ובשישי בצ'אט. אגב,מלאני, את באה לצ'אט? ע-נ-ק לך, אליאן.
ח חתול של אף אחד New member 4/7/03 #3 אוי ,איזה יופי. אני לא אוכל לראות,כי זה שבת,חבל. אבל לגמרי משמח האמ,ולצ'אט,בתקווה שאני אוכל ואזכור,אני אבוא.בעזרת השם
אוי ,איזה יופי. אני לא אוכל לראות,כי זה שבת,חבל. אבל לגמרי משמח האמ,ולצ'אט,בתקווה שאני אוכל ואזכור,אני אבוא.בעזרת השם
E E l i a n New member 4/7/03 #4 אני אזכיר לך לפני, בובה ../images/Emo25.gif ולגבי הקליפ, בטח ישדרו אותו בערוץ המוסיקה החדש שיעלה ב-20 בחודש בערוץ 24 כמדומני, לבעלי הממירים. לילה מצוין לכולם!!!!
אני אזכיר לך לפני, בובה ../images/Emo25.gif ולגבי הקליפ, בטח ישדרו אותו בערוץ המוסיקה החדש שיעלה ב-20 בחודש בערוץ 24 כמדומני, לבעלי הממירים. לילה מצוין לכולם!!!!