תראו מה מצאתי.

arielyy

New member
תראו מה מצאתי.

בעדלאידע בפורים התהלך לו דרקון ע נ ק י הבטתי ביופיו וניסתי לפענח כייצד הורכב. נדהמתי לקרוא על זנבו : "ביצוע תאטרון המטמון" איזה מוצג מקסים. ולכם תאטרון המטמון רוצה אני לומר : "כל הכבוד" ו האם יש עוד תמונות?

אריאלי....

הצלחת?... את רואה,את יותר מוכשרת ממני. גם אני רציתי להכניס תמונה אבל לא הצלחתי. בכל אופן החברלך שלי שמחו מאוד להכיר את הנכדים שלך.

arielyy

New member
בוקר טוב לפורום הבובות ולנסיכונת../images/Emo13.gif

לא רק שהצלחתי להכנס אפילו למדתי איך להעלות תמונות בעזרתו של בני . החברלך שלך מוזמנים אליי מתיי שרק ירצו כידוע לך נכדיי מבלים אצלי המון. הבית פתוח. מה עם פסח ? מישהו יודע פרטים על התאטרון בחיפה? אוליי יש קישור על תוכן ההצגות? תודה ובוקר אביב נפלא אריאלי

תודה רבה

לא ידעתי שכל כך הרבה חברים מהתחום ראו את המיצג תודה על הפירגון וכל הטלפונים, האמת היא ש..."כל מה שרצינו זה לחזור הביתה בשלום" [לסיים את העבודה בשלום] בברכה שרית

בטח!

בראש הקונסטרוקציה עץ וכל השאר בדים. הגוף לעומת זאת, קפיץ ענק של מנהרות וכיסוי בד, רפיה, קישוטים ועוד. את הרעיון למנהרות הגתה חברתי היקרה דבי שגם עזרה בתפירה של הגוף. את הרעיון לקונסטרוקציה עץ העלנו כשהתברר לנו שהזמן קצר והמלאכה מרובה. ולך גילי, מחמאות חמות על היצירה המקסימה שלך. שרית

למעלה