תראו מה נטע... מנהלת פורום הכי גאים שיש, עשתה לנו מגניב לא
J jt7785 New member 17/6/03 #2 אני איש לא נחמד אני יודע ולמרות זאת אני לא אגיד מה שתכננתי להגיד בהתחלה.
J jt7785 New member 17/6/03 #4 זה לא זה לא יפה זה נחמד... אבל היה לי מה להוסיף על הנחמד הזה זה הכל... אני אשתוק עכשיו.
A AngelFairY New member 17/6/03 #7 ../images/Emo15.gifמתנדבת להסביר את מבקר האמנות אהמ מה שדורון התכוון בטח הוא שכנראה בגלל שהציור מועתק מתמונה מקורית מוריד מהערך שלו... אתם כבר יודעים מה אני חושבת על דיעות כאלה... סתם דורון, לאב יו...
../images/Emo15.gifמתנדבת להסביר את מבקר האמנות אהמ מה שדורון התכוון בטח הוא שכנראה בגלל שהציור מועתק מתמונה מקורית מוריד מהערך שלו... אתם כבר יודעים מה אני חושבת על דיעות כאלה... סתם דורון, לאב יו...
A AngelFairY New member 17/6/03 #8 ../images/Emo15.gifשכחתי משהו... לפי דעתי הציור מקסים, כל הכבוד נטע...
J jt7785 New member 17/6/03 #12 כאילו במבט שני דוקא הציור נראה מאוד חמוד. מודה, הוא מגניב מצטער שקטלתי בהתחלה.
H Hairspray Queen New member 17/6/03 #13 ממש חמוד! אני יודעת איך עושים את זה, אני לא רוצה שזה ישמע כאילו אני מזלזלת אבל זה אפילו לא ציור.... עושים את זה במחשב בצייר, מאוד פשוט....
ממש חמוד! אני יודעת איך עושים את זה, אני לא רוצה שזה ישמע כאילו אני מזלזלת אבל זה אפילו לא ציור.... עושים את זה במחשב בצייר, מאוד פשוט....
T Torn New member 17/6/03 #15 לא להגזים צייר../images/Emo13.gif אבל כן זה די פשוט, זה אפקט בפוטושופ האמת. ודורן חחח איזה בובי .
N netaK New member 17/6/03 #16 *חייבת להגן על עצמי ../images/Emo3.gif* זה לא אפקט, זה ציור, בפיינטשופ
T Torn New member 18/6/03 #17 זה יצא מקסים...../images/Emo13.gif יש לי פיינט שופ האמת ואין לי מושג איך עושים דבר כזה, יכול להיות ששני יודעת...
זה יצא מקסים...../images/Emo13.gif יש לי פיינט שופ האמת ואין לי מושג איך עושים דבר כזה, יכול להיות ששני יודעת...
S shmez New member 18/6/03 #18 בקיצור...עדיין דורון שתוק...ומותק...ציור מהמם ודורון...אני מתכוונת לשתוק במובן החיובי של המילה...