תראו מה עדי-סנסיי ציירה לי! >: נכון מושי מושלם?
N Neon taichou New member 21/1/06 #5 עדי ציירה לי עוד משו! O: יורוסוי! עדי-דונו אני סוגדת לך ;; כישרונית שכמוך ;;
G Goggle Girl New member 21/1/06 #6 הבהרה: זה היה בפרץ טירוף אחרי שסיימתי להקליד פיק איצ'יהימה ולפני הבדיקה. אין להתייחס לזה ברצינות.
N Neon taichou New member 21/1/06 #8 |קנאה| ;__; גם כותבת וגם מציירת, יש משהו שאת לא יודעת לעשות?! אוף איתך. >: את מוכשרת מדי.
G Goggle Girl New member 21/1/06 #10 הא, את לא מנגנת על קרן יער! D:< *בפוזה של איצ'י בסוף הסאגה של אישידה* ניצחון!
K keep smiling New member 21/1/06 #21 דבר מטריד שנושפים לתוכו../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif ._.;
G Goggle Girl New member 21/1/06 #23 זה לא מטריד! ._.;;; זה אחלה כלי נגינה שבעולם וגם מקצועית ואובייקטיבית הכלי נגינה ממתכת הכי קשה. נסו לנגן על זה כשיש לכם גשר על השיניים, זה בכלל משהו XD
זה לא מטריד! ._.;;; זה אחלה כלי נגינה שבעולם וגם מקצועית ואובייקטיבית הכלי נגינה ממתכת הכי קשה. נסו לנגן על זה כשיש לכם גשר על השיניים, זה בכלל משהו XD
N Neshonben Momo New member 21/1/06 #13 אני מנגנת ! בגיל 7 ניגנתי באורגן !!!1111 אז מה שפרשתי אחרי שבוע ><