תראו מה עושים לנו!

סוני 3

New member
תראו מה עושים לנו!

התבשרנו היום כי חברה ליצור קפה בברזיל תעניק ארוחות חינם לכל תלמידי בית הספר (גילאי 6-18) בתנאי שעם הארוחה יקבלו הילדים כוס קפה! והממשלה הסכימה - על אף שברור שמטרת 'התרגיל' היא לגרום להתמכרות הילדים לקפה!!! חכו שחברת עלית או קוקה קולה או כל יצרן אחר של 'רעל ממכר' יעשה תרגיל שכזה בארץ. הדבר יחסוך כסף לממשלה, אז הם יסכימו. מה איכפת להם? ממש אסון.

טבעונית

New member
זה נורא ואיום!!!

איפה אמרו (או כתבו) את זה? קפה זה רעל, בפירוש, וגם ממכר. מגיע ישר למערכת העצבים ופוגע בהם. לפני שמונה שנים ראיתי מכונית גדולה, מקושטת יפה, חונה בפתח בית-ספר, ונציגי תנובה חילקו לילדים משקה חדש שהכיל קפאין. כתבתי לתנובה מכתב מחאה, ובוודאי לא הייתי היחידה, והם הפסיקו את השטות הזאת.

אופירA

New member
מנהל
משונה...

קפה לילדים בני 6... מניסיוני הפרטי, הילדים יירקו את הקפה ויסרבו לשתות אותו. (אני בטוחה שהעסקה המוזרה אינה כוללת חיוב של הילדים לשתות את הקפה שיקבלו...) לאחר שיירקו את הקפה בגיל 6-8, הם יפתחו משחק חברתי (החל מגיל 9) ללעוג לניסיון הפתטי של החברה המטופשת לחייבם לשתות קפה, ופשוט יחרימו את הקפה מכאן ואילך. אני לא מסוגלת לשתות שום קפה מכל סוג שהוא - רק שוקו, מיץ ותה... אולי כי ניסו להטעים לי את הקפה בגיל צעיר מידי... או שלחילופין יקומו ארגוני בריאות ויפעילו לחץ על הממשלה לחסל את העסקה המזוויעה הזו, או לעקוף אותה ע"י יצירת אופנה חברתית שתעביר מסר של תיעוב לקפה... בקיצור - לא מאמינה שדבר כזה ייצא לפועל...

טבעונית

New member
זה עלול לצאת אל הפועל...

אם בית-הספר נמצא באיזור עני, וההורים ישמחו שהילדים אוכלים, בלי לחשוב על הנזק בשתיית קפה. לא יחייבו אף אחד לשתות, אבל בטח ידאגו שזה יהיה המשקה היחיד על השולחן. ובין הילדים בוודאי יהיו כמה שזה ימצא-חן בעיניהם, והם יתמכרו די מהר.

מחקרים חדשים מראים שקפה וקקאו

עוזרים למניעת התקפי לב. אני מכורה לקפה מגיל 10. אין לי בעיה עם זה

nomi66

New member
סביר להניח שאלה הם מחקרים...

אשר מומנו על-ידי יצרני הקפה והקקאו. אפילו אם יש סיבה כלשהי לפרסם את שני המוצרים האלה כ"עוזרים למניעת התקפי-לב", לי יש חומר כתוב אשר לפיו הנזקים שנגרמים גדולים בהרבה מכל עזרה אפשרית.

למעלה