המתכון:
בעיקרון את המתכון של הבצק הפריך אני לא כל כך יכולה לתת, כי זה מהלימודים ויש זכויות יוצרים של ביה"ס, אבל כל בצק פריך יתאים לצורך העניין, ויש מתכונים בשפע. המלית הולכת כך: חותכים 4 בצלים לחצי ואז לפרוסות ומתחילים לטגן אותם ב120 גר' חמאה עד שקיפות. בינתיים קוצצים 4 גבעולי כרישה בינוניים לרצועות דקיקות ומוסיפים למחבת לאחר שהבצל נהיה שקוף. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, מסננים ומצננים היטב. את הבצק מרדדים על תבנית בקוטר 26 ומניחים לקירור. בינתיים מכינים רויאל שמורכב משמנת מתוקה, ביצה, חלמון, מלח ופלפל וכפית קמח. טורפים את התערובת עד אחידות. ההרכבה: מניחים את תערובת הבצלים על הבצק המרודד בתבנית, מעל מגררים פרמזן (כ50 גר' או לפי הטעם) ומוזגים מעל הכל את הרויאל בזהירות שלא ישפך. מקשטים בשקדים מדופדפים ואופים כ40 דק' ב180 מעלות. בתאבון