תראו מה עשיתי, Octavo Dia
P perrinat New member 21/12/02 #2 מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo103.gif ואוווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!! פשוט מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי!!!!!!!!!! איך השמיים בצבע אדום מהשקיעה, נותנים תחושה של יום דין, כמו התחושה שהשיר נותן. קבלי ח"ח!!!!!!!
מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo103.gif ואוווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!! פשוט מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי!!!!!!!!!! איך השמיים בצבע אדום מהשקיעה, נותנים תחושה של יום דין, כמו התחושה שהשיר נותן. קבלי ח"ח!!!!!!!
F Fearless New member 21/12/02 #4 מההההממממםםם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ח"ח כל הכבוד...פשוט יפהיפה
S Shakira paradise New member 21/12/02 #5 ../images/Emo99.gif אני מאוהההההההההבתת ברקע כן ? איזה מדהייייםםם!! איך עשית את זה?
S smgfan New member 21/12/02 #6 תודה! ותיקון קטן...זאת הגרסה הסופית פשוט בראשון שכחתי חלק קטן מהשיר והשלמתי אותו כאן! שימו לב לעיינים של שאקירה! (ojos asi ) את הרקע אני צילמתי, לפני שבועיים וחצי בערך, ממש מחוץ לבית שלי! אם אתם רוצים יש לי בגרסה יותר מוגדלת...
תודה! ותיקון קטן...זאת הגרסה הסופית פשוט בראשון שכחתי חלק קטן מהשיר והשלמתי אותו כאן! שימו לב לעיינים של שאקירה! (ojos asi ) את הרקע אני צילמתי, לפני שבועיים וחצי בערך, ממש מחוץ לבית שלי! אם אתם רוצים יש לי בגרסה יותר מוגדלת...
S smgfan New member 21/12/02 #7 והגרסה המוגדלת! ../images/Emo13.gif ולמי שמעוניין, עשיתי את זה בעזרת התוכנה adobe photodeluxe home edition סרקתי למחשב את הרקע שצילמתי וחיברתי עם תמונה של שאקירה!
והגרסה המוגדלת! ../images/Emo13.gif ולמי שמעוניין, עשיתי את זה בעזרת התוכנה adobe photodeluxe home edition סרקתי למחשב את הרקע שצילמתי וחיברתי עם תמונה של שאקירה!
M michalas New member 21/12/02 #8 פצצות! ../images/Emo59.gif איזה יפההההה יההההההההההההה אני מתעלפת!!!
T taltal girl New member 22/12/02 #9 יש לך נוף כזה מחוץ לבית../images/Emo35.gif ../images/Emo25.gif נייס וח"ח על ההשקעה ממש יפה!! אח שלי קונה מחשב משלו, ואז המחשב הזה יעבור אלי אז אני אשים את התמונה כרקע
יש לך נוף כזה מחוץ לבית../images/Emo35.gif ../images/Emo25.gif נייס וח"ח על ההשקעה ממש יפה!! אח שלי קונה מחשב משלו, ואז המחשב הזה יעבור אלי אז אני אשים את התמונה כרקע