תראו מה עשיתי!!

תראו מה עשיתי!!

הדפים- דפי אוריגאמי רגילים (מהמרכז...) אחד של 15X15 השני של 20X20. יש בעיה עם היציבות של הדגם בגלל הרגל המקופלת. אהבתי את הפוזה אז שמתי לו מעמד, לסוס הקטן שיניתי את הרגליים קצת-כי היה קשה לקפל. הפרופורציות די תהומיות ולכן אפילו מהדף הגדול לא הצלחתי לעשות את הפרסות שבהוראות, אבל זה לא מפריע, נכון? חוו דעתכם! לדעתי זה דגם מדהים במציאותיות שלו. ד"א- הצלחתי לעשות את השטן של הוגו פריירה(שבגללו הגעתי לפורום הזה, חברים)-תמונות בהמשך...

גילה או

New member
ממש יפה.

נידמה לי שאתה מקפל זמן קצר והקיפולים ממש יפים .כל הכבוד!!!

אני התחלתי לקפל בכיתה א'

וקיפלתי עד כיתה ו'. בכיתה ו' אפילו עשיתי מן חוג אוריגאמי שכזה לכמה ילדים מבית-הספר... עזבתי את הקיפול לדי הרבה זמן, לא זוכר למה. אולי בגלל שלא הצלחתי לעשות את מה שהיה לי בספרים, או שזה שיעמם אותי כבר. חזרתי לקפל בפסח השנה - אני בכיתה י"ב. אלו היו שלושים שניות על ההסטוריה של האוריגאמי-בחיים שלי... תודה על המחמאות!! ד"א-יש באתר המצורף הוראות לבסיס יפה בשביל הורד של קאוואסאקי, של ג'וזף ווו. תעשי אותו מנייר ירוק. עשיתי ויצא ממש יפה!! לילה טוב

גילה או

New member
לא ממש הבנתי איפה ההוראות.

ומה זה ד"א ? באתר הספרדי יש הוראות לקיפול עלים שלתוכם אפשר להשחיל את הורד.הקיפול של העלים קל אבל לא הצלחתי לקפל את הבסיס של הורד טוב כך שיווצרו 2 "שפיצים" כדי להשחיל את הורד. האם לאתר הזה התכוונתה?

שכחתי לתת לינק.

הנהו: ד"א-זה דרך אגב. גם אני לא הצלחתי לקפל את השפיצים האלה...

למעלה