תראו מה פירסמתי בפורום HOT

darklighter

New member
תראו מה פירסמתי בפורום HOT../images/Emo190.gif

מיטל היקרה יש לי חדשות בשבילך (אין תגובות) passions girl 18/09/06 01:49 הסדרה "תשוקות" שלפי תיאורכם אין לה מספיק רייטינג וכו`... נוסף על היותה סידרה מצליחה בארה"ב שחתומה לעד 2008 (ויכול להיות שיאריכו אחר כך), הינה גם הסידרה היומית הראשונה שהזמינה להורדה/רכישה באתר ITunes. למי שלא מכיר זהו אתר לבעלי מכשיר הIPOD שהוא מכשיר שמנגן גם MP3 וגם וידאו בפורמט MP4 שממנו ניתן להוריד מוסיקה וסדרות (בתשלום אבל... זה חוקי). היא תתוסף לשם לצד סדרות מצליחות אחרות כמו אבודים, ורוניקה מארס והמשרד. פרטים נוספים בקישור הזה: http://www.nbc.com/Passions/news/itunes_release.shtml כך שלאלו מאיתנו שתשוקות הייתה הסידרה היחידה בשבילהם שבגללה הם נשארו מחוברים לכבלים, יהיה יותר משתלם להוריד ב-9 ש"ח ליום את הסידרה לאייפוד מאשר לשלם 200 ומשהו ש"ח על כלום. מקווה שתקחו זאת לתשומת לבכם. מה דעתכם

אושרי 26

New member
מצוין !! יש לי הרגשה שהיום תהיה

התייחסות סוף סוף . אני גם רושם שוב ושוב וממש מתחנן שמישהו יענה עם איזשהי תשובה . אני מרגיש כבר פתטי . נו טוב, אם זה מה שיחזיר את הסידרה אני מוכן להרגיש פתטי לכמה זמן... :)

darklighter

New member
כל הכבוד לך../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

אני כבר מתחילה לאבד תקווה... הם עונים רק לשאלות שהם רוצים לענות... וזה גם פורום דפוק שחלק מהזמן בכלל לא עובד... אבל אולי באמת עדיף להיות פתטיים אם זה יהיה שווה את זה

אושרי 26

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

הפורום עבד כל היום. נראה לי סידרו שם את התקלה המעפנה. יאללה להגיב ולהציף . מלא אנשים פתאום שואלים שם על תשוקות.

dark warrior

New member
תגובה

תודה לך על החדשות meital 18/09/06 11:28 אנחנו מאוד בקיאים ברייטינג של תשוקות בארה"ב, בעיקר מול אופרות סבון אחרות. כיום אין לנו כוונה לשוב ולרכוש את הסידרה לשידור, עקב בחינה מחודשת של לוח השידורים והתאמתו לציפיות הצופים שלנו ולציפיותינו. בברכת יום טוב.

darklighter

New member
מה שאני הבנתי זה:../images/Emo190.gif

מעניין לנו תתחת, לא בא לנו על הסידרה שלכם, אנחנו יורקים לצופים בפרצוף. תודה שהבאת את התגובה
בואנה באמת התעלית על עצמך היום.... בטח שתית משו... מסטול משוקו...

I n n u e n d o

New member
אשכרה....

חבל שגם בארה"ב ביטלו את השידורים החוזרים
החלטה טיפשית לשים את תשוקות בערוץ מדע בדיוני,לכו תבינו את האמריקאים

קלף חזק

New member
כפי שכבר אמרתי מראש

לצפות למשהו זה מיותר. אפשר לנחש וזה מבוסס על יותר מתחושה שאם אין לו השפעה כלכלית חיובית לטעמם הרי שלהודעות שם אין אפקט כלשהו למעט תוספת של טקסט בפורום שלהם.

למעלה