תראו מה צץ באתר קשת...

talytal

New member
תראו מה צץ באתר קשת...

"צלמו את עצמכם במצלמה ביתית מתכוננים לשיר האודישנים, תעדו את הרגעים שלפני האודישן, את הבוקר של האודישן, את הדרך לאודישן, את עצמכם מתכוננים במראה, מול החברים, ואולי תהיו חלק מהקליפ החדש של ג'קו ומאיה! פרטים נוספים בקרוב כאן באתר" אז אם היה ספק עד עכשיו - יהיה קליפ נוסף לשיר, תהיה גירסא חדשה עם ג'קו ומאיה... הדבר היחיד שקצת מבאס אותי - קיוויתי שיעשו קליפ מקצועי, ולפחות לפי מה שכתוב, נראה שיעשו קליפ שיהיה מורכב מקטעים שאנשים ישלחו... לא נורא, העיקר שנשמע דואט ג'קו-מאיה מנצח!
והקרדיט על הגילוי שייך למישהו שכתב בקומונה של מאיה. קישור להודעה: http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=406&msgid=18971700

rifkin1

New member
אין יותר מושלם מזה טלי!

ביצוע של ג'קו ומאיה יחד עם קליפ שבטח יהיה מדהים. לא יכלה לחכות...בטח לילוש מאושרת עד הגג!

Nova5

New member
תודה, טליטל!

אגב, הודעה חשובה מאוד בעניי בעיקר בשבילי כי הסתבכתי עם בירות לחצי פורום

talytal

New member
העיקר שלא הסתבכת עם כובעי קש! ../images/Emo6.gif

לא הייתי מאמינה שאני אחכה למאיה שתחזור כבר מתאילנד...
מאיה, שובי!

Nova5

New member
יש כל כך הרבה מועמדים

לאכול ת'כובע... אז אני שקטה מאיה, שובי! גם ממני....

moon line

New member
../images/Emo207.gif תחרות כפילים

בנות- שימו לב לדמיון של ניקולאס קייג' - מדהים לאוהדי ג'וני דפ - טיפה מאכזב אך בהחלט שווה דימיון. צביקה הדר - נו באמת.. הראל סקעת - לא רע..

moon line

New member
אלוהה! מי נוקט פה באלימות?

בעקרון אני לא אוהבת צרובים, תמיד מעדיפה את המקורי, אבל.. אם הצרוב נניח היה משובח .. אז.. היו פה מחבקות תותו..ולא מאמבשות.תותו..

talytal

New member
מי אמר שאין לו כפיל? ../images/Emo8.gif

זוכרות את זה? http://www.tayar.co.il/online/news/3664.html בתכלס, אני לא זוכרת כבר למה כולם חשבו שזה הוא. הוא לא ממש דומה לג'קו. אבל זה היה בתקופה שכל כך רצינו לקבל ממנו כל אות חיים שהוא, שיכול להיות שזה השפיע...

talytal

New member
../images/Emo26.gifעשיתי צילום מסך

כי סביר להניח שתוך כמה שעות זה ייתחלף....

Nova5

New member
ג'קו, תעשה לי אודיששששן!

איך שם רותמוש?...מוששש מוששש שלנו...

דורית41

New member
איך שמחתי ....

הערב-הדלקתי את הרדיו ברכב- ושמעתי את הקריינית אומרת: זה היה סינגל ראשון שלו ,לאחר שדי נעלם מאז כוכב נולד.... כמובן שהתפשט לי חיוך רחב רחב....... אבל אז הבנתי שהיא מדברת על לירון לב.... בננות-מקווה שתהיו כאן מאוחר יותר,רצה לענייני החיזוקים,חיטובים,עיצובים,וכו'...

אסתילי

New member
כמעט קפצתי משמחה למקרא השורה

כמעט קפצתי משמחה למקרא השורה הראשונה של הודעתך...אוישש...התבאסתי מהמשכה, חוץ מזה, ואני יודעת שזה לא רצוי להיות פאסימי, זה ממש לא בריא..אבל מה נעשה אם גלגל"צ יתמידו בהכחשה וההתעלמות של ג'קואינו ?? אני מאוד מקווה שלא, אבל מי יודע מה מתכננים אותם אלה שקובעים מי לשבט ומי לחסד בתחנה הארצית הזו ?? חוץ מזה, האם משהי שמעה אולי במקרה השיר החדש לאודישנים הושמע איפשהו כגון ערוץ 24 בטלוויזיה או איזו תחנת רדיו רגילה?

אפרתי 29

New member
אני לא שמעתי...

אבל אני מאמינה שעוד נשמע... :) לגבי גלגל'צ, גם אני חוששת מזה, אבל מה כבר אנחנו יכולות לעשות ? רק לחכות ולראות, ימים יגידו... מקסימום לשלוח מיילים, למרות שהניסיון לימד אותנו שהם לא ממש שמים עליהם... :/ דווקא את נינט וסקעת, טאלנטים בולטים בטדי, גלגל'צ משמיעים הרבה, אולי זה אומר שגם את ג'קו ישמיעו ... ?

talytal

New member
אין שום טעם לצפות לדברים האלה

חבל, כי הם לא יקרו... פשוט בגלל שהגרסה שקיימת כרגע היא זמנית בלבד, ונועדה בעיקר בשביל שיהיה לנבחנים באודישן שיר להתכונן עליו. רק אחרי שמאיה תחזור, תקליט את הגרסה הסופית, ואת הקליפ עם ג'קו, רק אז אפשר יהיה לבדוק האם יש איזשהי כוונה להוציא את השיר ל-24 ולרדיו... כרגע, זה פשוט לא הגיוני.

rifkin1

New member
גם אני מאוד חוששת

מכל הקטע של גלגל"ץ... הרי הם לא יכולים להחרים את ג'קו לנצח...זה מגוחך. הבנו שהם כועסים על "אמירותיו" אבל הוא קיבל מספיק על מכות מכל כיוון והתנצל אז דיי !!! אני ממש פוחדת שהם ייעשו לו חיים קשים עם האלבום שלו...

talytal

New member
לדעתי אין מה לחשוש ולפחד... ../images/Emo13.gif

קודם כל - מה שיהיה יהיה, ולדעתי יהיה טוב. ג'קו בעצמו אומר, לא נשבור לו את המילה, כן?
וחוץ מזה - גלגל"צ סתם התקפלו כמו מסכנים בסימן הראשון של קצת בעייתיות. לדעתי אם בהמשך לא יהיו בלאגנים יוצאי דופן, הם לא יפסלו שירים של ג'קו רק בגלל שהם שלו. ובאופן כללי, חייבת להגיד שמעבר לזה שאני אוהבת את מאיה רוטמן, מדובר גם בהברקה, כי יש לשיר הזה כוח כפול ומכופל כדואט של שני פיינליסטים, על פני שיר של ג'קו בלבד, לפחות מבחינה זו שהוא פונה לקהל יעד גדול יותר. בקיצור - אופטימיות זה שם המשחק. יש את כל הסיבות. אם מישהו היה אומר לכן לפני ארבעה חודשים שבאפריל ייצא לג'קו דואט עם מאיה רוטמן, כולל קליפ, ושהוא יהיה במהלך עבודה על אלבום בהד ארצי עם אחד המפיקים הנחשבים בארץ, לא הייתן אומרות לו "כן, אבל מה עם גלגל"צ?", נכון?

למעלה