תראו מה קורה כשמחזיקים

תראו מה קורה כשמחזיקים

שני נחשים (או יותר) באותו הטרריום. לי זה נראה כאילו גם הנחש שנטרף הספיק לאכול נחש אחר לפני שהוא מת בנסיון האכילה.

Folklore

New member
זוג כרכנים צעירים באותו הטרריום

לפני זמן קצר הכניסותי את הבייב השני לטרריום, ובינתיים הם חברים ומצטנפים להם יחד במחבוא.

bendj123

New member
שמע בעבר גידלתי שני נחשים בטרריום..

ווואללה מה שרואים פה בתמונה הוא תרחיש אפשרי ביותר, אבל הייתי מאכיל תנחשים בנפרד......ונותן להם איזה 20 דקות להישאר במקום שהאכלתי אותו......כדיי שהריח קצת יתנדף מהם ואז מחזיר אותם לטרריום.....ככה שלא בטעות יקרה מצב שאחד רעב, אז הוא יריח על חברוו עוד ריח קליל של עכבר טרי......וההמשך מוביל לתמונה שיונתן הראה בלינק

אתה באמת חושב שנחש שמצוייד

בחושים כל כך מפותחים יאבד ריח של עכבר אחרי 20 דקות סתם ככה? מהניסיון שלי מספיק שנחשים יריחו עכברים בחדר בשביל שהם יחשבו על אוכל.

bendj123

New member
ווואלה עם יכולת קליטת ריח מולקולרית

כמו של נחש.....זה היה המקסימום שהייתי יכול לעשות עד שהשגתי עוד טרריום..... אבל בתאכלס הם היו ככה איזה תקופה ולא קרה כלום....... נחשים לא כל כך טיפשים.....אני חושב שאם הרעב לא ממש כבד......אז הם יכולים לעשות הבחנה מה טרף ומה לא....

naja

New member
אין פה קשר לחכמה או טיפשות.

נחשים צעירים ולא מנוסים יאכלו את החברים לטרריום שלהם בלי לחשוב פעמיים במיוחד זעמנים אבל גם חנקים. חלקם מצליחים לעשות את ההבחנה אחרי שהם מתחילים לחנוק, אבל חלקם הגדול לא.

naja

New member
לפני כמה שנים.....

הגיע לארץ משלוח של כרכני תירס בייבי במופעים שלא נראו בארץ לפני כן(בעיקר, היו עוד כמה מינים). היבואן(זה לא הזמן להזכיר שמות...) החזיק אותם בקבוצות של 4-5 והאכיל אותם. עברתי שם כמה שעות אחרי והמראות היו מאוד לא נעימים!! חצי משלוח בלע את עצמו למוות(שימו לב שבמרבית המיקרים גם הבולע מת).

bendj123

New member
שמעתי משהו דומה........

מישהו נראה לי סיפר פה או באקזוטיק על משלוח גדול של פיתונים מתכדרים שהגיע לארץ לפני כמה שנים, והחנות שקיבלה אותם לא הפרידה אותם, והחליטו להאכיל אותם אז זרקו לכלוב מלא פיתונים עכבר והם התחילו לאכול אחד תשני....משהו לא נעים....

למעלה