תראו מה קיבלתי במייל

עינת12

New member
כי אתה בהריון! מקווה שבחילות

הבוקר לא יותר מדי מקשות על החיים.

עינת12

New member
כמה עצות ואמונות תפלות:

הבטן שלך גבוהה? יש לך בן. הבטן שלך נמוכה? יש לך בת. אתה סובל מצרבות? לעובר יש הרבה שיער. קנה בגדים נוחים. השתדל להימנע מעקבי סטילטו. שיטת לאמאז מאד מומלצת. כבר חשבת על שם? וטובה אישית קטנה: כשהרך/הרכה נולד/נולדת אל תעטוף אותם בבגדי מעצבים - זה עושה שמות לעור הפנים (ולא מאיר אותם, כפי שמקובל לחשוב). על כן אל נא תשוטט בחנויות מעצבים בדיזנגוף. לילדך יהיה הרבה יותר נוח ושמח בבגדים מבזאר דלל ושוק הכרמל. (שלא לדבר על כך שעור הפנים שלך פשוט יזהר!) אה כן: טיטולים/ליטופים/האגיס או פמפרס? נ.ב. הנקה מומלצת מאד, אך אישית אני מכירה ילדים שגדלו יפה מאד על סימילאק.

אני לא כל כך בטוח שאלו הן אמונות

תפלות...יותר נשמע כמו מדעים מדויקים... דבר קצר: אני מכיר איזו מישהי, טובת מראה, אשת בעלי חיים, צמחונית. אשת חייל. הבעיה:חבר. לפני מספר ימים היא אמרה לי שהם נפרדו. היפ היפ הורי! עכשיו אני כי ההוא הלך. דברתי איתה מעט על למה וכמה וסיפרתי לה שפעם נפרדתי ממשהי אחרי 3 חודשים בגלל סעיף ילדים כמובן (לא אטריח אתכן בזוטות חיי ללא הקשר). ומה היא אומרת לי???? למה כולכם כאלה!?! על זה בדיוק הם נפרדו, והיא לקחה את הצד השגוי... מסקנה:אני אמות לבד כמו כלב ואמשיך לעבוד על הדימוי המופלא שאני בונה, ממש מיצוב מקצועי:"המשוגע עם הכלבים". מה שלדעתי מעט מעניין, זו הנקודה שמי שלא רוצה לא ינסה חשכנע את השני למה עדיף שלא. מהצד השני כן ינסו. סתם אנקדוטה.

orengolan

New member
אתה לא תמות לבד,

תישאר איתנו בפורום, ותמצא לך אחת שסולדת מילדים. (יש לי אפילו תחושה ש QUEEN OF MAGIC במשבר עם החבר)

QueenOfMagic

New member
לא משבר....משברון

היו לי משברים יותר קשים עם החבר שלי. בכל מקרה...אני מבינה שעושים לי שידוך ולא שאלו אותי או אמרו לי משהו בעיניין... בכל מקרה כל עוד לא נפרדתי מהחבר שלי אני לא חושבת שאני פנויה. אבל אל דאגה ביום בו אהיה פנויה (אם בכלל) אני מבטיחה לפרסם זאת פה רק כדי שאוכל למצוא בחור טוב שלא רוצה ילדים... אוחח...זה יהיה האושר הכי גדול שלי < - למרות שאני נגד בכל תוקף לצאת עם מישהו שדיברתי איתו און ליין (היו לי תקלים אדירים בנושא)

תודה על התמיכה, אבל מצבי רחוק

מלהיות קשה. אני יודע שעם דרישות כמו שלי פלוס חוסר נכונות להתפשר...עשרות הרגלים השעירות שסובבות אותי יהיו משפחתי בתקופה הקרובה. נוסיף לזה כי אני לא ממש מחפש, אני זאב בודד, "אז אל חשש, כי הדג נחש"

QueenOfMagic

New member
יש סיבה מדוע אני ואתה לא נסתדר

אני אוהבת חתולים...ואתה כלבים.. זה יהיה ניגוד אינטרסים (למרות שיש לי אהבה לכלבים..)

למעלה