תראו מה קרה לי...

תראו מה קרה לי...../images/Emo7.gif

אתמול יצאתי לרכיבת ערב קלה בשטחי המרעה של רמת יוחנן, הרכיבה התחילה בכיף, נסעתי להתאמן על סינגל חדש שמצאת, עליתי וירדתי אותו, כשפתאום ראיתי פרח שאני לא מכיר. ירדתי מהסינגל כדי לצלם אותו כשפתאום אני שומע קול במבטא גרוני: "היי בחור"! כולי מבוהל, מנסה לחפש את המקור אך לא רואה כלום! הקול חוזר: " אפשר לעזור לך?" התחלתי לחפש, ופתאום אני רועה מערה קטנה מוסווית מתחת לעץ אלון, ובפנים יושב הומלס עטוף בדובון, המקל שלו ביד ומעלעל בחוברות שלמען שלום הילדים נציין רק כי הן היו בצבע השמיים. תפסתי את האופניים והסתלקתי משם בשיא המהירות, כאשר כל הירידה אני מרגיש משהו מגרד בגב. בשלב מסוים עצרתי לראות מה כל כך מגרד ואני רואה כמה זחלים של טוואי התהלוכה.... מבועת כולי התחלתי לפרכס ולנסות להעיף אותם, בסוף הצלחתי. מרוגז מהרכיבה החלטתי לסוע לבריכת הדגים ולעשות רכיבת שבילים מהירה. כמובן שהיום ביש המזל הזה עוד טמן לי בחובו הפתעות, וכך מצאתי לי את עצמי בלב השדות רטוב עד לשד עצמותי ממטר כבד שרדף אחרי האופניים... טוב, מה לעשות חזרתי הביתה. בתמונה אתם יכולים לראות מה גיליתי על היד כשהתעוררתי! אני מאד מקווה שכמה זחלים נפלו גם על ההומלס על איבר אסטרטגי!!!, תזהרו מהם!

alonaski

New member
אוי... אריאל!!!!... עצוב מאוד... אך

יחד עם זאת... אני נהנת לקרוא ולהתרשם שממש... אבל ממש... - חזרת לעצמך ואתה מחדש ימיך כקדם!!! (= רוכב בהתלהבות יום אחר יום!!!)
כל הכבוד!!!
היית חסר לנו כ"כ הרבה זמן... - אתה וחוויות הרכיבה שלך מנחל ציפורי...

timon1

New member
חחחח, איזה מקל בדיוק הוא החזיק ביד?

אללה יוסתור, רק עזבתי אותך ואתה מוצא לך בועל קטינים הומלס??? ועוד שאלה: אחי, כמה שערות יש לך בגב אחושילינג????

../images/Emo6.gif נקרעתי מצחוק!

איזה סיפור...חצי סרט תורכי עבר עליך...מזל שהסוף טוב וכל מטוסינו שבו בשלום!

bisley1

New member
שטחי המרעה של רמת יוחנן ->

היי, שטחי המרעה של רמת יוחנן הם מגרש המשחקים החדש שלי ושל חברי הרוכבים, אחלה מקום שמשלב קצת עליות בשבילים רחבים, כמה סינגלים מדהימים (יש שם סינגל אחד שעדיין לא מצאנו את ההתחלה שלו אבל הוא פשוט זורם וחוצה את הגבעה מכל הכיוונים ומשלב ירידות ועליות מהירות וטכניות), לגבי ההומלס, עדיין לא נתקלנו בו אבל אני חושב שנתקלת אולי באיזה רועה מהכפר הסמוך שבא להתבודד או משהו !
). בכל אופן אנחנו יוצאים לשם היום בצהריים במטרה לחשוף את הסינגל במלואו וכמו כן לחפש את המוטו קרוס הישן שנמצא בערך באותו אזור (הומלץ לנו בחום ע"י רוכב אופנוע שטייל שם בימים הטובים). אז אם בא לך, תרגיש חופשי להצטרף ! אנחנו נפגשים שם ליד שער הברזל הנעול (מייד אחרי חוות הצופים) בשעה 13:00, ואם לא הצגתי את עצמי עד עכשיו --> אז אני אריק הידוע בכינויו BISLEY1 ואני שייך לקבוצת חובבנים שאוהבים לטייל (ולשלב אתגרים) ! ואם לא אז שיהיה לך ולכל חברי הפורום חג פסח שמח וכשר BISLEY1

הצחקת אותי...

אני רוכב שם שנים, ואשמח להראות לכם את כל השבילים, אני מסיים לעבוד היום רק ב 13:30 ולכן לא אוכל לבוא. אם תרצו לרכב במועד אחר הטלפון שלי הוא 058212000 ביי

bisley1

New member
../images/Emo110.gifהיה נחמד לראות אותך ->

למרות שבדיוק היינו בסיום הרכיבה, אבל כמו שאמרתי לך -> נשמח לבוא לרכב שם עוד הרבה פעמים (אני מת כבר לנסות את הירידה הטכנית שסיפרת לנו עליה (מאחורי השער)......... ביי BISLEY1

למעלה