תראו מה קרה לתומר הערב

תראו מה קרה לתומר הערב../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

כל היום עבר בכיף, באו לבקר אותנו חמותי וגיסתי עם הילדים, ראינו את הקלטת של הברית והאלבומים והיה ממש נחמד, הילדים שיחקו בחדר משחקים והיה ממש כיף, אבל אז בשעה 18:00 גברת תומר החליטה שהיא עולה על הכיסא שלה (כסא פלסטיק קטן) ולא יושבת. הכיסא התהפך כשהיא עליו ופתאום כל הסלון מלא דם. מסתבר שהיא פתחה את השפה העליונה (נו, כמו טום בוי - השם שלה מצדיק). בלי לחשוב פעמיים נסענו למיון, כי השפה נראתה ממש נורא, הכל היה נפוח ומדמם והפצע נראה לי כמו מקסימום 10 תפרים. הגענו לבי"ח ועד שעשו טובה וקיבלו אותנו, הרופאה אומרת לי זה כלום, יעבור תוך יום
לשמחתי. מה לעשות שאני כזו דאגנית ורצה ישר לבי"ח כ"כ נבהלתי ולשמחתי זה שום דבר, אבל מצד שני אף פעם הם לא נפלו ונפצעו בצורה כזו מבהילה, מקסימום פצע קטן ואז נשיקה מאמא והמשפט הקבוע: "עד החתונה זה יעבור" ואיזה פלסטר קטן. זהו, אני סיימתי ביי פנינה

מבהיל! ואני גם הייתי רצה!

טוב שבדקתם! עדיף לבדוק ולגלות שהכל בסדר! ובאמת מפחיד! ....... ונשיקות מאיתנו..... יעבירו את החתך יותר מהר!

Amit mom

New member
את לא דאגנית את אמא...../images/Emo24.gif

לעמית שלי היה קצת נזלת ,קצת שיעול באמת לא משהו רציני ואני כמו אמא פולניה גאה (טוב, לא פולניה רק קצת הונגריה)
התייצבתי אל רופא כמו חיילת ממושמעת.הרופא שמכיר את פולניותי היתרה חייך ואמר קצת אקמול והילדה תהיה כמו חדשה.
חיבוק לתומר (שדרך אגב נשמעת בדיוק כמו עמית שלי) יפעת

iris and ben

New member
אויש לא נעים....../images/Emo5.gif

טוב שהלכת למיון שהפצע יגליד במהרה וקבלי אייקון של חיבוק שמשום מה לא רוצה לעלות...

odeia

New member
פנינה, אם החתך הוא בחלק החיצוני

יותר של השפה, אפשר למרוח קצת קלנדולה ולעסות לתוך העור כדי שהילדה לא תלקק את זה, יעביר יותר מהר וללא צלקות, את הפצע. אצלי קרה מן סיוט כזה גם כשאודיה היתה קטנה. הפחד שלי זה צמיד נפילה במדרגות, אז יום אחד אודיה החליטה שהיא חייבת להעמיד אותי מול הסיוט שלי. נפלה במדרגות בחוץ שעשויות מאבן מחוספסת ונפצעה בכל הפנים, שפתיים מצח ועוד, המון דם, צרחות של הילדה, ישר התחלתי לעצור לה את הדם, קראתי לבעלי מהבית, ניקיתי עם ניר ומים את הידיים והפנים, והצלחתי להרגיע אותה כשהיא ראתה שיש פחות דם ואז היא נתנה לי לטפל בה. טיפלנו, ניקינו עצרנו את הדם, משחת קלנדולה שהיתה לי בתיק, קצת רסקיו להרגעה שהיה לי בתיק והלכנו לגן.

טוב עשית - רפואה שלמה לתומר

גם אני הייתי נבהלת כמוך - אבל לפעם הבאה לפני שרצים לבית חולים מנקים את המקום בבית לראות את גודל הנזק. אפשר עם צפן גפן ומים קרים. שנית אצל ילדים קטנים - תמיד יש כמויות אדירות של דם גם אם הפציעה קטנה. מקווה שכבר נרגעת. אמא של דפנה.

רותי ע

New member
אפשר להבין אותך...

וטוב שזה היה רק משהו שטחי. ופעם הבאה את יכולה לנסוע למוקד חרום של קופ"ח..

איזה פחד../images/Emo5.gif אבל עשית את המעשה

הנכון. תגידי, היא הסיקה מסקנות? כסא=ישיבה? יש סיכוי, או שאת יכולה לדמיין את העניין חוסר על עצמו?

תודה על האיחולים והחיבוקים

מסתבר שאמא כנראה כואבת יותר את מכאוביהם, חצי שעה אחרי, והיא כבר שכחה שכואב, אכלה, שתתה ו...חזרה לכיסא... כן, כאילו לא קרה כלום והיא שוב מטפסת ועולה ועכשיו גם שמתי לב שהיא מנסה לטפס מהמיטה שלה החוצה. אגב היא גם חזרה לנשק אותי שוב, לא מפריע לה הפצע - איזה תענוג צרוף, אהובתי הקטנה ביי בנתיים פנינה

וואי וואי איזה פחד../images/Emo2.gif

הייתי מגיבה בדיוק כמוך. אין מה לעשות- כולנו ככה. אין מי שנשאר/ת קול/ית מול דם של הילד. רק בריאות!

יונית ש

New member
עשית את הדבר הכי נכון כל הכבוד!

ונפלא שכך זה יסתיים. ודרך אגב זה יעבור הרבה לפני החתונה
המון בריאות יונית

למעלה