תראו מה קרה גמרתי את הרקמה.
ד דולי12 New member 15/6/13 #6 תמונה מוצלחת. יש לי גם האחת החוברות שלי מפה דומה אבל אין לי אומץ להתחיל לרקום שמא לא אסיים
ק קדרית באה New member 16/6/13 #10 אבל אם לא תתחילי באמת אין סיכוי שתסיימי... מסקנה: יש להתחיל יקירתי!
S saraint New member 15/6/13 #8 יפה מאד אכלת וישנת בימים האחרונים? רק לפני כמה ימים היה לך רק החלק העליון?????
ק קדרית באה New member 16/6/13 #9 וואו! נעתקה נשימתי. אני יודעת שאת מוכשרת, אבל את רצה למרחקים גם ארוכים וגם קצרים, וזה משהו ייחודי לך. מאוד מאוד יפה! עכשיו עצמי עיניים, שימי אצבע, נוסעים?
וואו! נעתקה נשימתי. אני יודעת שאת מוכשרת, אבל את רצה למרחקים גם ארוכים וגם קצרים, וזה משהו ייחודי לך. מאוד מאוד יפה! עכשיו עצמי עיניים, שימי אצבע, נוסעים?
M maybesure New member 16/6/13 #11 משגע! יש לי חיבה עמוקה למפות, ובמיוחד אלו בסגנון עתיק. אהבתי מאוד!! ואיזו זריזות, אני זוכרת שרק התחלת אותה כל הכבוד!!
משגע! יש לי חיבה עמוקה למפות, ובמיוחד אלו בסגנון עתיק. אהבתי מאוד!! ואיזו זריזות, אני זוכרת שרק התחלת אותה כל הכבוד!!
B bibu7 New member 16/6/13 #12 תודה לכולן על המחמאות גודל הרקמה הוא בערך 60X40, לקח לי שלושה חודשים. עכשיו התחלתי לרקום את ההחלפה למפגש. אחר כך קניתי כיסוי לטלפון הנייד שאפשר לרקום עליו.
תודה לכולן על המחמאות גודל הרקמה הוא בערך 60X40, לקח לי שלושה חודשים. עכשיו התחלתי לרקום את ההחלפה למפגש. אחר כך קניתי כיסוי לטלפון הנייד שאפשר לרקום עליו.