תראו מה רן הגיב

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
תראו מה רן הגיב

לשאלה מה עם נקודת ההדחה השלישית: "בעונות האמריקאיות נקודת אי ההדחה השלישית היא בגמר, הגמר בנוי משני קטעים בדרך כלל ללא הדחה, אבל אני באמת לא יודע מה יהיה בעונה הישראלית רן שביב" ככה שיכול להיות שיש עוד נקודה ללא הדחה...

אהה, אז הגמר יימשך כמה פרקים כנראה..

חשבתי שהגמר זו רק תוכנית אחת שעדיין לא צולמה.. אוףף, זה כבר נמרח ונמתח כמו מסטיק.. :(

s a t o r i 7 9

New member
לדעתי

הגמר כבר צולם. קשה לי להאמין שהחזירו אותם הביתה לכמה חודשים..או משהו כזה. אני חושב שבגרסה האמריקאית זה הולך מההתחלה ועד הסוף ללא הפסקות. כמובן שפה בישראל אוהבים לשנות את החוקים. מקווה שלא יקבע בSMS כי אז באמת הלך עלינו.

נכון, באמריקאית אין הפסקות

אם שינו כאן את החוקים זה כי אנחנו מדינה קטנה ולא רוצים שיהיו ספויילרים ולכן יש מצב שהגמר לא צולם.. אבל אולי אני טועה.

זה לא משנה גודל המדינה

באמריקה מטילים קנסות של מאות אלפי דולרים (לא חמישים אלף שקל שזה די כלום) על מתמודדים שמספיילרים דברים. ושוב, אני לא מבין למה לא מיישמים סכומים כאלה בארץ כי במקרה הכי גרוע זה רק יתרום לכיס של ההפקה בדרך ששומרת על חוקי הפורמט, במקום להחריב הכול עם SMSים. או, כמו במקרה של הישרדות, לשתול ספוילרים מזוייפים (מישהו אמר עידן גיא נטע-לי ולא קיבל?). זה די הוכיח את עצמו כשיטה יעילה. אבל כמובן, במדינה שאפילו מחוקי התנועה מתעלמים בבוטות, מה יעלה בגורל חוקי איסור ספוילרים?

למעלה