תראו מה שהאינטרנט עשה לרוח שלי

V. Ghost

New member
תראו מה שהאינטרנט עשה לרוח שלי

אני לא יודע מה קרה לי,הכל היה טוב ויפה עד שנכנסתי לאינטרנט שלא תבינו לא נכון אני מחובר לאינטרנט כמה שעות ביום אבל פעם הייתי באמת אני -היום אני מדבר על מה שהייתי פעם פעם הייתי יודע להתמיד בכל דבר שעות על גבי שעות למשל עד לפני זמן לא רב הייתי מתאמן 20 שעות בשבוע בשחמט זה היה השגעון שלי בזמנו ----------------------------- פעילות גופנית כל יום עד שהייתי קורע את עצמי והייתי מתאמן בכמויות והגעתי להישגים נאים בהחלט -מחמת הצניעות לא אפרט כאן כי ממילא לא תאמינו ----------------------------- וגם הייתי מתמיד שרוחי היתה נוכחת בשיעורים בבית הספר וכו` ולפני שנה התחברתי קצת יותר בקביעות ומאז -יותר נכון מהתקופה האחרונה אני כבר מתפלח משיעורים בכמויות מהספורט קיצצתי וכו` את הליגה בשחמט עזבתי אני כבר מתבייש בעצמי-כבר הפכתי לרוח שנראית אם מדברים על התמדה הייתי מגיע פעם לרמה שלא הייתי מוותר עד שהייתי מגיע לדופק של 170 פעימות בדקה הייתה תקופה שהופסקה לפני שבוע אחרי חודש שהייתי רץ 20-25 דקות ביום עם עוד חצי שעה הליכה ועכשיו נהייתי ברברן למישהו/מישהי אי שם רעיונות לרוחי הדלה לחזור לכושר וללמוד להתמיד מחדש ??? VISIBLE GHOST

170 לדקה?

אתה לא אמור למות? טוב בכל מקרה, פשוט תמצא לך מקום שאתה נהנה להסתובב בו ותתחיל לרוץ. האמת היא שגם אני כזה די סלוב לפעמים. הנה עכשיו סיימתי לאכול צהריים והיה לי היום מבחן, אז אני פשוט יושב מול המסך. אבל אתה יכול למצוא גם חברים שירוצו אתך. אולי מישהו מהפורום.. פושע.

Black Star

New member
מה פתאום...

170 לדקה זה לא עד כדי כך גבוה. בנאדם יכול להגיע לדופק של עד 220 מינוס הגיל שלו. ואוי, זה כל כך מזכיר לי את שיעור ספורט האחרון...

V. Ghost

New member
תודה על המידע

ידעתי איפה שהוא שיש גבול,עכשיו אני יודע איפה לעצור ------------------ וחוץ מזה זה תלוי במבנה הפיסי של אותו אדם מבחינת מבנה הלב והריאות אני מניח

hasaroot

New member
אממ.. הנה פיתרון

במקום להתבכיין על זה בפורום - תרד ל50. ברצינות, תעשה ואל תבכה. תקבע עם עצמך שבשבוע הזה אתה לא פותח את המחשב או לפחות לא את האינטרנט. תראה שאו שתתייבש מול הטלויזיה, או שתהיה אם חברים או שבאמת תרד ל50. בהצלוחון (הצלחה קטנה, הצלוחון מביא לנצחיונוון) hasaroot

V. Ghost

New member
מממ קל לך לדבר-אבל יש פה עסק עם רוח

אני כבר לא מסוגל להתנתק ואני מבקר כבר בשעות מוזרות,אבל תודה על התגובה שהתקבלה אצל רוחי בשמחה Visible Ghost

goldy

New member
מצאת חיים מעניינים! חוץ מזה כדאי

שתעשה לעצמך לוח זמנים, האינטרנט לא ייברח!!!

למעלה