תראו מה תפסתי בחכה...

Natz Natz

New member
תראו מה תפסתי בחכה...../images/Emo19.gif

המסלול נבנה לרוכבי אופנועים - אבל לא ראיתי שלט שאין כניסה לאופניים. הגעה: לחנות במי-קדם ליד מושב עמיקם. לנסוע לכיוון עמיקם ולפנות שמאלה
בדרך עפר אחרי השטח. לנסוע ישר, ישר, ישר, ישר... עד שתראו את המסלול מולכם. רכיבה נעימה - מי שבא, אשמח לראות מקצוענים בפעולה.... רכיבה נעימה

shl17

New member
כן בנו אותו לפני מספר ימים אבל

אם אתה כבר שם אז קח סינגל מדליק כשאתה עומד על הדרך ומשקיף על המסלול שצילמת בגבך יש גדר בקר . ממש מול המסלול תעבור את הגדר,הכי נוח מלמטה התיל שם מורם. תתחיל לסוע לכיוון מזרח (בטוח שתראה את העקבות שלי) סינגל ברור מאוד בעליה מתונה הוא מגיע לגבעה שמעל המקום של הצבא. סע לכיוון המתחם הנל תתקל בדרך רחבה מטושטשת בירידה קח אותה . כמעט לפני הגדר יש פניה לסינגל לכיוון צפון סע עליו הוא יוריד אותך לשביל הירוק שמוביל לעמיקם(יש גם גירסת המשך שלוקחת עד העליה לסינגל של הגדר)

Natz Natz

New member
אתה רוצה לסבך אותי עם דוד שלי

השטחים המגודרים באיזור שציינת הם שלו וכן הר חורשן. פעם אחרונה ששאלתי אותו עם יש "נזקים" - הוא אמר שלא.... אז אין ספק שאפשר לחרוש את כל האיזור בסינגלים. והדרך שאתה מציין, היתה דרך - דרך פעם, רק בעקבות חוסר שמירה עליה היא נעלמה...

shl17

New member
עזוב אותך מדוד שלך

אלף פעם הוא ראה אותי רוכב בשטחים שלו אם מקפידים לסגור שערים ולא לעשות נזקים לגדרות אז אין לו שום בעיה הכל מוצף סינגלים של פרות

למעלה