תראו מזה!!! בוקר טוב לכולן (קישור) הלוואי עליי!!!
W wildspirit New member 3/4/06 #2 ווי מדהים ביותר../images/Emo70.gif שיהיה לה המון הצלחה איזה כיף לשמוע שיש אנשים שמצליחים
W wildspirit New member 3/4/06 #4 Cהחלט הייתי מוכנה להתחלף איתה ב כמות חרוזים וואו בטח יש לה מיליונים של חרוזים אני בשוק גם אני רוצה
W wildspirit New member 3/4/06 #6 אין בעיות בכלל ../images/Emo6.gif נתארגן כולנו ונאסוף בשבילך כספים ונעביר לך מה זה כלום בשבילנו אז מי איתי עזור לניבה לארגן כסף קטן בסביבות 10,000 יורו???
אין בעיות בכלל ../images/Emo6.gif נתארגן כולנו ונאסוף בשבילך כספים ונעביר לך מה זה כלום בשבילנו אז מי איתי עזור לניבה לארגן כסף קטן בסביבות 10,000 יורו???
נ נ י ב ה1 New member 3/4/06 #7 ../images/Emo6.gifאיזה כייף לי../images/Emo70.gifאני מחכה בסבלנות. כשתהיו מוכנים, תקראו לי
W wildspirit New member 3/4/06 #9 אין בעיה אני מאמינה שתוך חצי שעה גג הכל יהיה מוכן את רוצה שנשלח לך עם שליח או בדואר רשום או שאת באה לקחת בעצמך?
אין בעיה אני מאמינה שתוך חצי שעה גג הכל יהיה מוכן את רוצה שנשלח לך עם שליח או בדואר רשום או שאת באה לקחת בעצמך?
W wildspirit New member 3/4/06 #11 חופשי.. עליי ../images/Emo5.gif את מוזמנת לבוא לקחת.. אני אתן לך את כרטיס האשראי שלי תהני למה לא
נ נ י ב ה1 New member 4/4/06 #12 בטח שאני אבוא לקחת בעצמי. כאילו דה. אתן לזה ללכת חלילה לאיבוד. או שאיזה דוור (או דוורית) יחמדו את החרוזים... אין סיכוי
בטח שאני אבוא לקחת בעצמי. כאילו דה. אתן לזה ללכת חלילה לאיבוד. או שאיזה דוור (או דוורית) יחמדו את החרוזים... אין סיכוי