תראו מי הפכה לכחולה???

מור שלז

New member
תראו מי הפכה לכחולה???

יעל - גמדים קטנים - נמצאת איתנו בפורום ממש מראשית הקמתו, ותורמת הרבה לפורום ולהתנהלות סביבו.

כשהגענו למסקנה שלפורום שלנו (במיוחד עם כל העומס שיש על סוזי ועלי) מגיעה מנהלת נוספת, יעל היתה הבחירה הטבעית.
רצה מנוסה, מתאמנת בקונג פו כבר שנים רבות, ורוכבת על אופניים ככלי תחבורה.

רבות מכן ודאי מכירות אותה גם מהטור שלה בשוונג: רצה על זה
http://www.shvoong.co.il/he-IL/180/3367/?CategoryID=301

אז אני מזמינה אתכן להצטרף אלי ולברך את יעל על הצטרפותה למנהלות הפורום

יעל, תודה ענקית על כל העזרה כאן ומאחורי הקלעים לאורך כל השנים האלו. אני בטוחה שכולנו נרויח ובגדול מההצטרפות שלך.

תודה שאת כאן

האשה הנכונה במקום הנכון

שמחה כל כך לראות אותך פה.
מההכרות שלנו, אני יודעת שאת תמיד יודעת להגיד את המילים הנכונות באופן שכולן יכולות לקבל. היכולת שלך ליצור איזונים בחיים האישיים שלך מעוררת התפעלות ואין לי ספק שתוכלי לתרום לפורום גם בזה.

תהני מהכחול. הוא הולם אותך עד מאד.

susieada

New member
תודה תודה תודה! וברוכה הבאה לכחול.

מצטרפת למילים של מור ומוסיפה. יעל עם הפורום מראשיתו, אישה בספורט למהלך הרבה שנים, שנים של ספורט מגוון, שנים עם תקופות נהדרות ופחות נהדרות שדרשו התאמה. שנים של התמדה, חוש הומור וידע, שנים שנותנת תמיכה רחבה.
תודה יעל!

ממה מיה

New member
אז עכשיו היא דרדסים?

גמדם כחולים הם דרדסים לא?
בהצלחה יעל בכובע החדש!

לכבוד הוא לי! ותודה לכולן על האיחולים החמים

אני קצת מסמיקה פה, מקווה שלא אהפוך לסגולה..

קצת עלי למי שלא מכירה:
קוראים לי יעל סגל, אני בת 29, נשואה באושר וחובקת עולל מקסים בן 4 חודשים. כשהייתי בטטה בת 17 אח שלי הזמין אותי לריצה, ומאז אני רצה - לפעמים יותר (תחרות רוגיין של 12 שעות) ולפעמים פחות (1 ק"מ בשבוע בהריון). ב-8 השנים האחרונות אני גם מתאמנת בקונג פו שאולין, גם כאן יותר (חודש של אימונים בסין) ופחות (עכשיו אני על אימון בשבועיים).
אני גם מארגנת שני אירועי ריצה - ריצתחפושות בפורים, ומירוץ החופש הגדול באוגוסט. שניהם מיועדים לגיוס תרומות, לגיבוש הקהילה ולכיף ריצתי טהור.
בחיים האמיתיים אני מתרגמת להנאתי.

הפורום בשבילי הוא בשנים האחרונות הבית החם, המקום שבו אני יכולה לחפור על ספורט כאוות נפשי ולמצוא שותפות לשיגעון. יש פה תמיכה ופירגון שקשה מאד למצוא. הפורום הזה עזר לי להיות שלמה עם הספורטאית שבי ועם האשה שבי, ועזר לי להתפתח כבת אדם. הכרתי פה חברות נפלאות. להיות מנהלת זה ממש סגירת מעגל עבורי.

אני מזמינה אתכן לפנות אלי בכל נושא - אם יש משהו שמציק לכן או רעיון לקידום הפורום. ואני מקווה שאתרום לכל הספורטאיות המקסימות שכאן.

SarahPa

New member
מזל טוב!

נכנסתי עכשיו לפורום ומיד בלט לעיני הכחול שלך... הלכתי אחורה עד לפיענוח.
אבן בחירה מתאימה.
בהצלחה!!

איזו הפתעה משמחת!

אני אמנם בגדר מזדמנת, אבל תמיד נהנית לקרוא אותך, על התבונה, הענווה, האהבה והפרופורציות.
את תוספת משובחת לחברה מצויינת, רווח של כולן

למעלה