תראו מי התעורר

Milos gf

New member
../images/Emo99.gif מדהים!!! ../images/Emo51.gif

ממש מתוק הבחור!! המעריצה שמתחו אותה ברת מזל, אבל לבסוף אכזבה שלא עזרה למארק, אני במקומה גם לא הייתי יודעת מה לעשות- אבל בשביל מארק בכיף הייתי אומרת שאני הפסיכולוגית שלו
... תודה רבה על הסרטונים
ד"א יש למישהי שירים של מארק מהאלבום השני? יש לי את השלישי ואני רוצה גם להזמין את השני, מאיפה אפשר להזמין?

את יכולה לקנות ב-Ebay

או באמזון,ובכל מקרה הבטחתי לירדן שאני אשים כאן את השירים שלו, אז תוכלי לשמוע אותם גם כאן. הנה הלינק לקנייה דרך אמזון: >הלינק<

Milos gf

New member
אווווו ../images/Emo51.gif

אני כבר מזמינה למרות שאשמח לקבל גם את השירים...

Milos gf

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עוד הרבה דברים אפשר לומר עליו
אבל הוא בהחלט כבר פתטי!!!

עפטוב

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחדשות

**גארי עומד להוציא ביוגרפיה (אמ אמ מי אמר מנסה להרוויח עוד כמה דולרים?) והעטיפה שלה מוצגת לפניכם. **רובי נכח בהופעה במילטון קיינס ב 24.06. **ההופעות של ה7.6 וה21.5 צולמו וייצאו בתוך מארז DVD חגיגי לכבוד הכריסטמס הבא עלינו לטובה. ** הבנים טסים בעוד יומיים לארה"ב לעבוד על האלבום החדש שייצא באוקטובר 2006 (אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה)

אהההההההה!!!!

איזה שבוע- זה מתחיל מזה שהבגרות האחרונה שלי תתקיים ביום שישי וזה מקצוע שפעם לא סבלתי, ועכשיו שיש מורה אמיתית שתלמד את החומר, אני רואה עד כמה זה קטן עליי... מארז DVD!! אני מקווה שייצא גם דוד של ההופעה שאנחנו היינו בה... והנה עוד כתבה שמצאתי- שבה מדברים על זה שמנסים לשכנע את רוב להקליט איתם את האלבום החדש.. אני בטוחה שאם הוא כן יצטרף, אז הקול שלו ישלוט בשירים האלה! מחר ההופעה האחרונה, וקראתי על זה שחברי הלהקה מחכים שרוב יפתיע אותם כל ערב וייצא מאחורי ההולוגרמה שלו (מי היה מנחש שהם מצפים שהוא יגיע בדיוק כמו שהמעריצות מחכות שהוא יגיע?) (והנה הכתבה, לכל העצלניות (כמוני
) שלא בא להן לחכות עד שהכתבה תיפתח--> Reformed British boy band TAKE THAT worry they are being haunted by former member ROBBIE WILLIAMS during their current string of comeback gigs. The BACK FOR GOOD hitmakers, GARY BARLOW, MARK OWEN, JASON ORANGE and HOWARD DONALD, are repeatedly fooled by the audience reaction when a hologram of the ANGELS star appears on stage halfway through the concerts. Owen says, "Every night the hologram comes up and I'm backstage hearing the cheers getting louder. "It makes me wonder, 'Is Rob here and he hasn't told us?' I wouldn't say I'm glad he hasn't come. It would've been nice." Williams quit the band in 1995 to pursue a hugely successful solo career. )

עפטוב

New member
אני חייבתלציין

שההתתרפסות הזאת שלהם מול רוב היא פשוט מבישה ומיותרת לחלוטין! הם הראו שהם מסתדרים בלעדיו טוב מאוד נורא מרגיז אותי שהם מרגישים צורך כל הזמן להתראיין ולהגיד ש"אולי" הוא יופיע ו"אולי" הוא יקליט איתם - נו באמת!!!!!!!!!! זה לא מרגיז אתכן?

הלוואי שיצא DVD מההופעה

שאנחנו היינו, למרות שמישהי מהאתר של מארק צילמה את כל ההופעה מה-8 והיא מוכרת, אני רק מחכה לשמוע מהבנות שקנו איך האיכות...

למעלה