אהההההההה!!!!
איזה שבוע- זה מתחיל מזה שהבגרות האחרונה שלי תתקיים ביום שישי וזה מקצוע שפעם לא סבלתי, ועכשיו שיש מורה אמיתית שתלמד את החומר, אני רואה עד כמה זה קטן עליי... מארז DVD!! אני מקווה שייצא גם דוד של ההופעה שאנחנו היינו בה... ו
הנה עוד כתבה שמצאתי- שבה מדברים על זה שמנסים לשכנע את רוב להקליט איתם את האלבום החדש.. אני בטוחה שאם הוא כן יצטרף, אז הקול שלו ישלוט בשירים האלה! מחר ההופעה האחרונה,
וקראתי על זה שחברי הלהקה מחכים שרוב יפתיע אותם כל ערב וייצא מאחורי ההולוגרמה שלו (מי היה מנחש שהם מצפים שהוא יגיע בדיוק כמו שהמעריצות מחכות שהוא יגיע?) (ו
הנה הכתבה, לכל העצלניות (כמוני
) שלא בא להן לחכות עד שהכתבה תיפתח--> Reformed British boy band TAKE THAT worry they are being haunted by former member ROBBIE WILLIAMS during their current string of comeback gigs. The BACK FOR GOOD hitmakers, GARY BARLOW, MARK OWEN, JASON ORANGE and HOWARD DONALD, are repeatedly fooled by the audience reaction when a hologram of the ANGELS star appears on stage halfway through the concerts. Owen says, "Every night the hologram comes up and I'm backstage hearing the cheers getting louder. "It makes me wonder, 'Is Rob here and he hasn't told us?' I wouldn't say I'm glad he hasn't come. It would've been nice." Williams quit the band in 1995 to pursue a hugely successful solo career. )