תראו מי יושבת פה ליד המחשב
ה הדס והחמישה New member 17/12/06 #4 ../images/Emo80.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo80.gif מאחורה, הערות והארות יתקבלו בשמחה, עדיין יש לי כמה שיפורים לעשות וצריך גם פעמון כמובן
../images/Emo80.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo80.gif מאחורה, הערות והארות יתקבלו בשמחה, עדיין יש לי כמה שיפורים לעשות וצריך גם פעמון כמובן
S smady a New member 17/12/06 #6 הדסססססססס שיחקת אותה בגדוללללללללל מקסימההההההההההה איזו מו מו יפה.
S Sימה New member 17/12/06 #15 ../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif-זה מה שיש לאמר
../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif-זה מה שיש לאמר
א אור224 New member 17/12/06 #8 יווו הדס איזו מו מו נפלאהההה מבט כובש ופוזה מדליקה. פעמון קטן, יהווה תוספת מדליקה.
ה הדס והחמישה New member 18/12/06 #17 שקלתי אותה עכשיו.. היא שוקלת 33 גרם (כולל מנקה מקטרות אחד) כמעט הכל שוטלנד לבן (חסכונית הבחורה...) הגובה שלה בישיבה 14 ס"מ והיום עבדתי על עוד חיה.... הכונו להפתעה.
שקלתי אותה עכשיו.. היא שוקלת 33 גרם (כולל מנקה מקטרות אחד) כמעט הכל שוטלנד לבן (חסכונית הבחורה...) הגובה שלה בישיבה 14 ס"מ והיום עבדתי על עוד חיה.... הכונו להפתעה.
ה הדס והחמישה New member 19/12/06 #20 לענין הציצים... או בעברית עטין ופטמות, ניסיתי, היה קשה לביצוע וגם די תקוע בגלל הפוזה החושפנית, אז אחרי התייעצות עם הבן הקטן שלי החלטתי לוותר, פרה בלי מין !!
לענין הציצים... או בעברית עטין ופטמות, ניסיתי, היה קשה לביצוע וגם די תקוע בגלל הפוזה החושפנית, אז אחרי התייעצות עם הבן הקטן שלי החלטתי לוותר, פרה בלי מין !!