לפחות הוא נלחם ב-7.10 כיחיד, הציל אנשים.בד"כ הכיוון הפוך, מהאבודה לשרץ
למיטב זכרוני, הוא נלחם בשביל להציל את משפחתו ועל הדרך הציל עוד כמה.לפחות הוא נלחם ב-7.10 כיחיד, הציל אנשים.
ואיפה אתה היית אז, אם יורשה לי לשאול
כשהצבא נרדם בשמירה-אז כל אזרח חייב/זכאי להגיב!למיטב זכרוני, הוא נלחם בשביל להציל את משפחתו ועל הדרך הציל עוד כמה.
מישהו אחר שעשה דבר דומה, אמרו שזה לא אחראי ובניגוד לפקודות צה"ל כי אזרח לא יכול להחליט על דעת עצמו להילחם וכלל לא משנה מה הרקע הצצבאי שלו.
אז למה לאזרח שאינו 0מולן מיוחס באו בטענות?כשהצבא נרדם בשמירה-אז כל אזרח חייב/זכאי להגיב!
בזה אני בצד של בן גביר לגבי חלוקת נשק.
בכמעט שאר הדברים אני לא מסכים אתו.
למי?אז למה לאזרח שאינו 0מולן מיוחס באו בטענות?
לא זוכר איך קראו לו והואיל ומנוע החיפוש של לא עובד, לא יכול למצוא לך את השרשור הרלוונטי בנושא.למי?
הולך לפי העצות של אמנון אברמוביץ'. אבל זה רציני מפלגת העבודה עדיין רוצה להתבזות ולרוץ לכנסת?בד"כ הכיוון הפוך, מהאבודה לשרץ וכאן זה ההפך
אם הבנתי נכון הוא רוצה להתאחד עם מרצ. זה בדיוק הצד המנהיגותי שמירב מיכאלי הייתה צריכה לעשות- ולא עשתה. היא כמעט קברה את המפלגה. הצבעתי להם בעבר כמה פעמים, אין בכוונתי לעשות זאת בקרוב.הולך לפי העצות של אמנון אברמוביץ'. אבל זה רציני מפלגת העבודה עדיין רוצה להתבזות ולרוץ לכנסת?
בבחירות הבאות העבודה מרץ בראשות גולן יקבלו 10 מנדטיםהולך לפי העצות של אמנון אברמוביץ'. אבל זה רציני מפלגת העבודה עדיין רוצה להתבזות ולרוץ לכנסת?
אבל אני מניח שלאיחוד של העבודה ומר"צ יהיה שם חדש ואותיות חדשות.בבחירות הבאות העבודה מרץ בראשות גולן יקבלו 10 מנדטים
(בבחירות האחרונות מרץ והעבודה קיבלו ביחד 8 אחרי שכמה מנדטים עברו ללפיד ולמרץ היו חסרים 200 קולות וזה אחרי ש2 מנדטים של השמאל לא הלכו להצביע כי נמאס להם),
וזה מה שיקבל בן גביר (שזה כל הימין הקיצוני בישראל) ,סמוטריץ לא עובר,
ו 10 זה מה שיקבל לפיד, הליכוד יקבל 15, החרדים 15, הערבים 15, גנץ 35 ,
מפלגת ימין מתון בראשות בנט 10.
בסיכום הממשלה הנוכחית 40
הערבים 15
שמאל מרכז ימין מתון 65
בבחירות הבאות העבודה מרץ בראשות גולן יקבלו 10 מנדטים (בבחירות האחרונות מרץ והעבודה קיבלו ביחד 8 אחרי שכמה מנדטים עברו ללפיד ולמרץ היו חסרים 200 קולות), שזה מה שיקבל בן גביר (שזה כל הימין בישראל) ,סמוטריץ לא עובר, ומה שיקבל לפיד, הליכוד יקבל 15, החרדים 15, הערבים 15, גנץ 35 ,מפלגת ימין מתון בראשות בנט 10.הולך לפי העצות של אמנון אברמוביץ'. אבל זה רציני מפלגת העבודה עדיין רוצה להתבזות ולרוץ לכנסת?
מה זה משנה איך יקראו להם ?אבל אני מניח שלאיחוד של העבודה ומר"צ יהיה שם חדש ואותיות חדשות.
הם כבר התאחדו בבחירות הקודמות ביחד עם המפלגה של אורלי לוי.אבל אני מניח שלאיחוד של העבודה ומר"צ יהיה שם חדש ואותיות חדשות.
אז שתי המפלגות היו על גבול אחוז החסימה, עכשיו ברור לגמרי שרק אחת עוברת וגם מבחינת מספר מנדטים, מפלצת העבודה לא מתקרבת אפילו לאחוז החסימה הישן שבו מופז עבר עם שני מנדטים ב-2013, מפלגת העבודה בקושי עוברת את האחוז וחצי ומר"צ יציבה על 4-5 מנדטים. כך שהפעם מר"צ לא תסכים לוותר על האותיות שלה לטובת מפלגה שמוסיפה לו מנדט וחצי וגם האותיות אמת זה כבר מותג שלילי ולא חיובי, לרוץ עם אותיות אמת אמת ולהציג את מפלגת העבודה כאחת המפלגות ברשימה זה כבר פתאטי, זה כבר להחזיק גופה בחיים באופן מלאכותי. ולא מר"צ ולא מפלגת המחאה אם תקום לא יסכימו שמפלגת העבודה תצטרף כעוד מפלגה לגוש ובטח לא לרוץ עם האותיות אמת. וגם למפלגה עם שם חדש ואותיות חדשות יש יותר סיכוי מאשר למקבץ מפלגות שרץ תחת האותיות "אמת".הם כבר התאחדו בבחירות הקודמות ביחד עם המפלגה של אורלי לוי.
ברור ששרץ לא תסכים במיוחד לאור העובדה שהאבודה סירבו לה בפעם הקודמת ובגלל זה, היא לא בכנסת.אז שתי המפלגות היו על גבול אחוז החסימה, עכשיו ברור לגמרי שרק אחת עוברת וגם מבחינת מספר מנדטים, מפלצת העבודה לא מתקרבת אפילו לאחוז החסימה הישן שבו מופז עבר עם שני מנדטים ב-2013, מפלגת העבודה בקושי עוברת את האחוז וחצי ומר"צ יציבה על 4-5 מנדטים. כך שהפעם מר"צ לא תסכים לוותר על האותיות שלה לטובת מפלגה שמוסיפה לו מנדט וחצי וגם האותיות אמת זה כבר מותג שלילי ולא חיובי, לרוץ עם אותיות אמת אמת ולהציג את מפלגת העבודה כאחת המפלגות ברשימה זה כבר פתאטי, זה כבר להחזיק גופה בחיים באופן מלאכותי. ולא מר"צ ולא מפלגת המחאה אם תקום לא יסכימו שמפלגת העבודה תצטרף כעוד מפלגה לגוש ובטח לא לרוץ עם האותיות אמת. וגם למפלגה עם שם חדש ואותיות חדשות יש יותר סיכוי מאשר למקבץ מפלגות שרץ תחת האותיות "אמת".
אתה רוצה תגובות?בד"כ הכיוון הפוך, מהאבודה לשרץ וכאן זה ההפך
לא מטרוליםאתה רוצה תגובות?
תציג נושא ותנמק את עמדתך.
תגובה מאוחרת, של משועמם?!לא מטרולים
תגיד למנהל שלך כפי שפירטתי בתגובה #24 שלי בשרשור הננעץ (משתתפים יקרים!) שהוא פתח.תגובה מאוחרת, של משועמם?!
שבועיים בשביל לתת את התגובה המיותרת לגופו של גולש.
הוא שווה ביחד עם מרץ והעבודה 7-10 מנדטיםבד"כ הכיוון הפוך, מהאבודה לשרץ וכאן זה ההפך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.