תראו משהו חמוד שלקח לי 2 שניות ! יפה ? תעשו מגעיל? תעשו בבקשה תגיבו ממני רומי
B boli bop New member 26/9/02 #1 תראו משהו חמוד שלקח לי 2 שניות ! יפה ? תעשו מגעיל? תעשו בבקשה תגיבו ממני רומי
A Alexis14 New member 26/9/02 #6 לא ../images/Emo45.gif ולא ../images/Emo31.gif! זה דבר שמאוד פשוט להכין ולא ממש מרשים... זה לא מכוער וזה נחמד, אבל זה לא יפה במיוחד... סורי! לא בגללך- פשוט הספר בעיקרו לא יפה
לא ../images/Emo45.gif ולא ../images/Emo31.gif! זה דבר שמאוד פשוט להכין ולא ממש מרשים... זה לא מכוער וזה נחמד, אבל זה לא יפה במיוחד... סורי! לא בגללך- פשוט הספר בעיקרו לא יפה
B boly New member 26/9/02 #9 להכנס כולם!!! מצאתי אתר פצצה על מה שהבנות לובשות ובאיזה מוצרים הן משתמשות וצבע שיער ועוד אתר מדליק
B boly New member 26/9/02 #10 מצאתי גם פוסטרים בעיכות מצויינת אבל לצערי הרב הן גדולים מיני אני יעלה את זה בקובץ אינטרנט אז חכו...
ה היחידה1 New member 28/9/02 #19 תגובה... התמונה לא יצאה משהוא כי לא רואים מי יש ביפנים... מסכימים איתנו??
מ מריה12 New member 27/9/02 #16 גם ידיד שלי הוא הכין דברים מדהימים בפוטו שופ אבל זה כבד מידי לפורום.. ואני גם לא מצליחה להעלות את זה דרך נענע.. מישהו מכיר עוד דרכים
גם ידיד שלי הוא הכין דברים מדהימים בפוטו שופ אבל זה כבד מידי לפורום.. ואני גם לא מצליחה להעלות את זה דרך נענע.. מישהו מכיר עוד דרכים