תראו משהו מגנייייייייב יש לי תוכנה שהופכת תמונה לציור ASCII תראו מה עשיתי:
P perrinat New member 4/4/03 #1 תראו משהו מגנייייייייב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif יש לי תוכנה שהופכת תמונה לציור ASCII תראו מה עשיתי:
תראו משהו מגנייייייייב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif יש לי תוכנה שהופכת תמונה לציור ASCII תראו מה עשיתי:
P perrinat New member 4/4/03 #6 ../images/Emo26.gifוהמקור../images/Emo103.gif תגדילו את התמונות, כדי לא לראות מעוות....... וזה מעלה לי עכשיו רעיון: משחק- זהה את התמונה לפי ציור ה-ASCII ולבסוף לפתוח גלרייה לציורי ה-ASCII
../images/Emo26.gifוהמקור../images/Emo103.gif תגדילו את התמונות, כדי לא לראות מעוות....... וזה מעלה לי עכשיו רעיון: משחק- זהה את התמונה לפי ציור ה-ASCII ולבסוף לפתוח גלרייה לציורי ה-ASCII
P perrinat New member 5/4/03 #14 ../images/Emo188.gifמכאן../images/Emo103.gif תבחרו בשני: Totalise ותשרשרו את היצירות שלכם...
P perrinat New member 5/4/03 #13 .. המקור.. ../images/Emo103.gif ומזכירה לכם להגדיך את התמונה, ולראות מרחוק... כי אם לא- זה מעוות......
.. המקור.. ../images/Emo103.gif ומזכירה לכם להגדיך את התמונה, ולראות מרחוק... כי אם לא- זה מעוות......