תראו משהו מצחיק

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif לא עובד לי :\

מה יש שם?

chaos567

New member
חחחחחחח גאוני.. כוסיות פחדניות..

אמור להיות סאונד? כי אין לי בדיוק D:

dk171

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי...
יו בדוגרי זה באמת מפחיד חח!! פתאום הוא יוצאת לך מהטלויזיה רררררררררר מצמרר

חחחחחחחחח........ מסכנות.....

אם לי היו עושים את זה..... חחחחח....... גם אני הייתי בוכה....... סתם לא בוכה....... אבל נבהלת מאוד.........

מה יש שם?../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif

מה יש בסרטון הזה? בבקשה תגידו אתפם יודעים איך אני מפחדת מהדברים האלה ובכל זאת אני רואה אבל אחרי מה שקרה לי עם הצלצול אני לא רוצה לראות אבל מה יש שם? זה מפחיד?

עושים בדיחה על קבוצת בנות...

הן צופות בצלצול ובאותו קטע שהיא יוצאת מהטלוויזיה אז בחורה קופצת עליהם והם צורחות כמו מפגרות... לא מפחיד בגרוש בטוח גם בשבילך...

רואים שם אבל ממש את סמארה?

את יודעת כמה אני מפחדת מהצלצול ומה זה גרם לי אני בטוח אפחד אבל אני מתה לראות את זה חחח זה מצחיק?

רועי123456

New member
יש שם ......

קבוצה של בנות סיניות שרואות הצלצול 1 היפני אז בקטע של הסוף שסאמרה יוצאת מהטלויזיה ליפני הזה [נוח באמריקאי]אז מתי שהיא הורגת אותו בסרט יוצא מתחת לטלויזיה האמיתית[של הבנות] מישהו אוו מישהי שמחופש לסאמרה עם חולצה לבנה ושיער שחור ארוך והם מתחילות לבכות חחחח

חחחחחח.....

דניאל ........ את מזכירה לי את עצמי....... זה לא מפחיד....... זה מצחיק ........אבל אם היו עושים לי את זה הייתי נבהלת......... אהההה ...... ודרך הגב אני וחברות שלי מתכננות לעשות את זה לכמה בנים שאחנו מכירות....... זה הולך להיות מצחיק.....

וואי איך ניחשת????

יש לי שיער ארוך......... ויש לו צבע שחור.....(כאילו שיער צבוע) וכל הזמן חברות שלי אומרות לי שאני מפחידה ....... כי השיער שלי כזה שחור ארוך....... אז אחנו מקליטות קטע וידאו ולחברה שלי יש כזה ארון מתחת לטלויזיה...... אז ככה מעשה אני יצא משם....... מגיע להם.. לא עשינו להם משהו באחד באפריל.....ומזה היתעצבנו.....

למעלה