תראו משהו נחמד

y s h

New member
תראו משהו נחמד

תקראו טוב את ההוראות (באנגלית)

y s h

New member
אגב, אחרי שתעשו את זה כמה פעמים

כנראה תבינו איך זה עובד

SaberTooth

New member
רמאות ../images/Emo11.gif.

כל שני מספרים שנבחר ונפעל על פי ההוראות, תמיד תצא לנו כפולה של תשע. אם תשימו לב, כל הכפולות של תשע מסומנות באותו סמל וזה גם הסמל שמופיע בכדור כשלוחצים עליו. הסמל משנה כל פעם אבל תמיד כל הכפולות של תשע מסומנות באותו סמל.

scooby4

New member
מממממ..... ../images/Emo13.gif

יש לנו מישהו חכם בפורום אני רואה. מחיאות כפיים

WallFlower

New member
אני מכירה את זה בגרסאות אחרות...

אחרי שעשיתי את זה פעמיים קלטתי...זה שטויות...

ד ג י

New member
הנה משהו שעובד על אותו עיקרון

אפר לעשות את זה ךילדים איזה קסם בחר מספר הכפל בתשע חבר את הספרות עד שתצאת לך סיפרה אחת חסר בחמש הפוף את המספר שישי לך לאות בגימטריה עכשיו מצא ארץ באירופה שמתחילה באות הזאת אם האות השניה של הארך מצא פריט לבוש עם האות השלישית של הפריט לבוש מצא צבע ועכשיו תגידו לי חברים: כמה אנשים בדנמרק נועלים נעליים לבנות??

Ryo oki

New member
נההה...

זה לא שאווה.. נתקעתי בארצות ... יצא לי ט' והייתי צריכה למצוא ארץ מט'.. אז חשבתי... טורקיה, טוניס ..ופה בעיקרון התייאשתי.. ואז שאלתי את אבא שלי איזה ארצות יש בט'.. ואז הוא אמר "טוגו".. וזה לא טוב כי אין לי פריט לבוש בו'.. אז הלכתי לחפש את הספר של הארצות שתקעתי בחדר שלי איפושהו... ומצעתי אותו ! ובאמת יש מדינה כזאת ! יקאקאקא...עכשיו אני אנצח את סיון בארץ עיר ! טוב אז הנה כל הארצות בט': -טובלו
-טוגו
-טונגה(וואט דה..?) -טורקיה
-טורקמניסטאן(כן, יש מדינה כזאת, והיא בעלת דגל מסובך..תמיד אהבתי את הדגל של לוב..דגל נחמד..) -טייוואן(אה ! אני יכולה להמשיך את הדבר הזה..פריט לבוש בי'..עזבו..) -טנזניה (פריט לבוש..*חושבת*..אני יודעת !! נעליים...
) (היה גם את טרינידד וטובגו למתעיינים) נעליים ...בצבע לוונדר (סגול בהיר..) יאיי. "כמה אנשים מטנזניה נועלים נעליים לוונדריות ?" כיף.

Ryo oki

New member
שיט...

פספסתי את הקטע של "חבר בחמש.." *מסמיקה* אופסי..

ד ג י

New member
כן אבל לפחות עכשיו אנחנו יודעים...

את כל הארצות שיש בט'

../images/Emo23.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

*מרשה לעצמי לכתוב בפורום חדש לשם שינוי* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצחתם אותי מצחוק

scooby4

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

מה ההבדל בין ברוכה הבאה לבין ברוך הבא בכלל ?

למעלה