תראו משהו שקרע אותי מצחוק

rolan

New member
אם בצחוק עסקיננו...

הנה בדיחה... גבר בשנות ה-40 לחייו קנה מכונית ב.מ.וו חדשה ונהג בה במהירות שיא בכביש המהיר. לפתע הבחין באור הכחול המהבהב מאחוריו. אין סיכוי בעולם שהם יכולים להשיג ב.מ .וו חדשה, חשב לעצמו והאיץ את המהירות עוד יותר. פתאום הוא תפס את המשמעות של מעשיו: מה לעזאזל אני עושה פה!! אמר לעצמו ועצר בצד הדרך. השוטר ניגש אליו, לקח ממנו את הרשיונות מבלי לומר מילה ובחן אותם ואת המכונית. לאחר מכן אמר לו: "היה לי יום ארוך ומייגע, וזה סוף המשמרת שלי. בנוסף לזה, היום הוא יום שישי, ה – 13 לחודש. אין לי חשק להתעסק עוד בעבודת ניירת נוספת, כך שאם תוכל לתת לי תירוץ טוב לנהיגה המהירה שלך, אבל תירוץ כזה שעוד לא שמעתי אף פעם – אני אתן לך לנסוע ללא דו"ח." הגבר חשב במשך כמה שניות ואז אמר לשוטר: "בשבוע שעבר אשתי עזבה אותי וברחה עם שוטר. חששתי שזה אתה, רודף אחרי ומנסה להחזיר לי אותה.." "שיהיה לך סוף שבוע נעים.." אמר לו השוטר .

yaeli4

New member
והנה עוד אחת... גדולה!!!

קאובוי זקן נכנס לבר, מתיישב ומזמין כוס וויסקי. לאחר כמה דקות מתיישבת לידו בלונדינית חתיכה ושואלת אותו: "אתה קאובוי אמיתי?" עונה לה הזקן: "כל חיי גרתי בחווה, גידלתי סוסים ועדרי בקר, יריתי בשודדים ולכדתי בלאסו חיות שונות. אני מניחה שאני אכן קאובוי אמיתי." "ואת, את אישה אמיתית?" שואל אותה הקאובוי. "תראה. אני כל חיי אני חושבת על נשים. קמה בבוקר, חושבת על נשים. עושה מקלחת, חושבת על נשים. הולכת לעבודה, חושבת על נשים. הולכת לישון, חושבת על נשים,ולכן אני לסבית. לסבית אמיתית." אחרי כמה דקות נכנס זוג נוסף לבר ומתיישב ליד הקאובוי הזקן ושואל: "אתה קאובוי אמיתי?" הקאובוי חושב כמה שניות ועונה: "תראו, כל חיי חשבתי שאני קאובוי אמיתי, ורק עכשיו נודע לי שאני לסבית."

ואת זה אני אני אהבתי../images/Emo6.gif

ענק !!!!!!!!!!!! בוקר נפלא לכולם ויום יפה ומחייך.

עלמה 3

New member
ענק ענק ענק ../images/Emo9.gif

איזה בדיחות על הבוקר, שיהיה לכם יום נפלא - מלא באהבה
עלמה

rolan

New member
להכין כוס מים.... ולקרוא

כי אח"כ תתעלפו מצחוק

רולן וכולם

הבדיחה הזאת מעולה,והנה לכם המשך שהוא בכלל לא בדיחה.. קראתי לתור מהר ....שיתפוצץ איתי מצחוק... מה הוא עונה לי? יאלה בואי הבאתי לך פרחים,ומה אני עונה? (אני ג'ינג'ית) מה אני אגרטל? הוא ברח.................................

rolan

New member
הביא לך פרחים ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

וואוווווווווו יונצ' ספרי לנו על זה למה כמה מפתום?.... מפתיע משהו - לא?!.....

למעלה