תראו משהו!!

תראו משהו!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo168.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=575&msgid=14275497

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifבאמת חוצפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יאללה, עכשיו דיברתי עם לינור בטלפון והחלנו להתקיף אותה
יאללה בוא נראה לה מזה מסוממים ושיכורים

חחחחחחחחח..... ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

סמיון תירגעו.., לא עד כדי כך....

נראה לי.... ../images/Emo168.gif

שאת ראית הופעה ספציפית שלהם שהם היו "שיכורים", וחוץ מזה בן אדם לא צריך להיות שיכור בשביל להיות אנרגטי...

JaWbreaker15

New member
לא נכון

בכל ההופעות שלהם הם שותים במהלך ההופעה. אני לא אומרת שזה טוב או רע, אני רק אומרת שהם אכן שיכורים. יעל

אווייי נו באמת.. ../images/Emo168.gif

הם שוטים במהלך ההופעה אבל זה ממש ממש ממש לא גורם להם להיות ממש שיכורים עד כדי כך שהם עושים ממש שטויות....

יושי ב

New member
נו באמת...

אני לא מבין מה זה הסניגורייה הזאת. מוניקה סקס משתכרים כמו מטורפים בהופעות שלהם. אתה צריך לראות את יהלי אחרי ההופעות הוא נראה כאילו הוא בדרך לאשפוז כפוי באבארבאנל. ושתייה זה לא אומר כלום על הכישרון וההשראה של הבן אדם והדוגמה הטובה ביותר היא של נתן אלתרמן שהיה אחד המשוררים העבריים הכי גדולים בעת המודרנית והוא היה שיכור מהתחת ובסוף היה לו מזה בעיות בכבד והוא מת.

או קיי... ../images/Emo168.gif

אבל מוניקה לא משתכרים עד כדי כך שהם מגיעים לרמה שלעשות שטויות בהופעה! אם כבר משתכרים, אז לדעתי לא צריך להכליל את פיטר.., כי הוא בכלל לא!

Just Adi

New member
טוב חן... ../images/Emo80.gif

קודם כל היי לכולם (אני כותבת מהבית של דודים שלי, סבבה) אבל חן, אתה מגן עליהם בטירוף ואין לך אפילו על מה, בשתי ההופעות שאני הייתי עם שתו מלא, וזה בסדר גמור. הם אנשים מבוגרים שאחראים על המעשים שלהם ואם לשתות גורם להם לעשות את המוזיקה שלהם יותר טוב, שיהנו, הקהל שלהם מספיק בוגר בשביל להחליט אם לקחת דוגמא או לא לקחת דוגמא מהם. הקיצר, לא להיכנס ללחץ כי גם אם הם שותים ומסוממים, כל עוד זה לא משפיע על הבראית שלהם (טפו טפו טפו) ועל ההופעות והמוזיקה, שיעשו פאן.

../images/Emo12.gif מוזר....

בתור מי שלא הייתה אף פעם בהופעה של מוניקה ושרק שמעה כמה קטעים מהופעות שהיא הורידה ברשת.... אני חיייבת לומר שבאף אחד מהקטעים שהורדתי הם לא נשמעו שיכורים או מסוממים... אני יודעת שיש הרבה קטעים של היהודים בהופעות ששם זה שקוף שהם מבסוממים ושיכורים אבל את מוניקה עוד לא שמעתי במצב הזה.... מישהו יכול לשלוח לי קטע??

רותמיקה

New member
וואי איזה בולשיט../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

מוניקה לא משתכרים בהופעות, הם שותים 2 בקבוקי בירה בהופעה לכל היותר! בן אדם שיכור לא ממש שולט על המעשים שלו, נסו לנגן בגיטרה או בתופים כל כך טוב שאתם שיכורים? אי אפשר!!! אני לא אומרת שהם לא משתכרים ושותים כי את זה כולם עושים! אבל לא בהופעות, תסלחו לי, אבל אם 2 בקבוקי בירה ו3 סיגריות גג! בהופעה נחשבים אצלכם לשיכורים ומסוממים, אתם בבעיה!! ד"א אני בבית של סבא וסבתא שלי ורק עכשיו הייתי לי אפשרות להתחבר. אוהבת את כולם

אתם ממש מגזימים... ../images/Emo168.gif

רותם צודקת., בן אדם שמשתכר בקושי יכול לשלוט על המעשים שלו, ומוניקה עושים שולטים שמעשים שלהם כמו שצריך, אם זה שהם מנגנים טוב ונותנים לנו את המוזיקה כמו שאנחנו אוהבים, הם אולי שוטים בהופעות כדי להכניס קצת אנרגטיות להופעה אבל לא עד לרמה גבוהה מדיי....

רותמיקה

New member
*מרגישה מקובלת*../images/Emo29.gif

אני גם מסכימה עם עצמי, יושי, אל תתחיל שוב עם ה'אני יודע הכי טוב' כי אתה לא! במקרה הזה אני בטוחה במיליון אחוז. לשאלתך חן, אני בחולון אצל סבא וסבתא שלי. לפני זה הייתי אצל דודתי ששם הגישה לאינטרנט לא הייתה ניתנת. תודה על הדאגה!

למעלה