תראו משהו

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
זתם מזעמם לי אז אני מעלה קובז ../images/Emo13.gif

לילהטוב בוקרטוב יוםלימודיםנעים ANOTHER DAY ANOTHER BUCK קאצ´$ינג!

srullli

New member
תראו משהו

דבילי (אל תגידו שלא הזהרתי אותכם) בקישור המצורף...... (והכי כיף זה לעשות גלים כשזזים קצת מהר ימינה ושמאלה, תנסו.....)

srullli

New member
בעצם

מאחר ויש כאן מגמת שרשורים ומחיקות , אז כדאי לצרף את האיש-דג הזה אחרי האיש המהלך של אייסי :))

srullli

New member
בעצם יותר כיף

להתעלל בו עם שמיניות..... :) (ככה הוא גם זז מגניב עם הראש) זהו לא לדאוג אני מפסיקה לשרשר לעצמי את ההודעה המיותרת הזאת.....

צוחה

New member
וואי, איזה מגניב

נרבה יותר טוב מהאיש המהלך של IC no offence of course

srullli

New member
המשך שרשור דברים לא קשורים

אחד לשני...... אולי זה יתאים לרוח הדיונים האחרונים פה..... : everything for free / k´s choice I don´t know who you are, but you seem very nice So will you talk to me, shall I tell you a story Shall I tell you a dream, they think I´m crazy But they don´t know that I like it here It´s nice in here, I get everything for free Have you been here before, shall I show you around It´s very pretty, have you come here to stay Well, you sure picked a day, my name is Billy It´s my birthday, you´re invited to my party down the hall Where I go, what I´ll become or who I am or what I´ll be I´ll never know, but I am sure that I´ll get everything for free I´m not troubled or sad, I´m just ready for bed It´s been a long day before they switch off the lights It truly was a delight, they think I´m crazy But they don´t know that I like it here It´s nice in here Where I go, what I´ll become or who I am or what I´ll be I´ll never know, but I am sure that I´ll get everything for free Where I go, what I´ll become or who I am or what I´ll be I´ll never know, but I am sure that I´ll get everything for free Everything for free I don´t know who you are, but you seem very nice So will you talk to me, have you been here before Well, you sure picked a day, they think I´m crazy

חובשת

New member
שרולי נשמה!

הכל טוב? דרך אגב- ממש התלהבתי מהאיש שלך! BE HAPPY

IC4

New member
מצאתי זאת באתר חביב קמעה

ואגב אני לא רואה בעין יפה את ההשוואה בין הלינק של שרולי לתמונה שלי אין מה להשוות

srullli

New member
אני מסכימה

זה 2 דברים שונים לגמרי
אגב הלינק שלך לא ממש להוט לעבוד...... bla bla bla

srullli

New member
היי

קובץ אחרון ודיי לזמן הקרוב, שגם הוא לא קשור בכלל לפורום, אבל לא נורא .... סתם נחמד ......
have fun
לילה טוב

דנה^^

New member
יצא לי 50 נקודות! כמה לכם?

כחלק מתרומתי לפורום אני מצרפת קובץ קטנטן שאומר באיזה יום נולדתם וכמה ימים אתם חיים על כדו"א. (אני יום שני, 5724).

RedStorm

New member
6001 ימים אני חיי על כדור הארץ

נחמד נחמד נשמע הרבה...:)

srullli

New member
אני 7532 .......

ויצא לי במבחנון הזה 37 ......
אז בכל אופן , רציתי רק לומר, כדרך אגב ובלי שום קשר, שיש סיכוי סביר מאוד שהחל מעכשיו וככה ביומיים הקרובים (בערך...) משהו כזה (....) אני לא אהיה כאן כי המחשב יהיה סגור מסיבה שונה ומשונה כלשהיא ..... אז למי שזה מעניין אותו - אז....... וזהו בייייייייייייייייייייייייי

למעלה