תראו משו מצחיק

gaia20

New member
תראו משו מצחיק

נכון שהיתם רוצים אחד כזה בבית?.....

ל3

New member
החיים הטובים אבלללללללל

במחשבה שנייה, אנו נהפכים להיות יותר ויותר פדלאות וזה קצת עצוב. היום אתה נחשב לפרייר אם הלכת 5 ד' ברגל למכולת במקום לקחת את האוטו .אך, הקידמה, הקידמה..........

שבע77

New member
גאיוש...

כבר עבר חודש מאז הסיגרטות??? איזה כיף לך!!! את גדולה, כל הכבוד!!!!
ושוב - כל הכבוד שלך שבע סליחה על ההיעלמות פשוט היינו בחופש וגם לא הייתי הרבה בעבודה וגם קצת מבואסת -אפילו לפורום לא היה בא לי להיכנס (שתי חברות שלי בהריון וגם גיסתי..ובאופן טבעי זה משפיע עלי...) עכשיו הכל יותר טוב - גם המצב רוח!!! אני ממשיכה עם האישפוז יום לקבל ונופר וזה ממש מחזק אותי.. מישהו שמע על ה"ביקום"? רפואה בעזרת אלקטרונים חשמליים ואלקטרודות?

lupland

New member
יש אפשרות גם....של ניגוב אוטומטי?

מתאים לי.......בטרוף.... בשעה שכולם כאן שמחים על כך שהפסקת לעשן רק רציתי שתדעי שבגללך הכנסות המדינה ממיסים ירדו השנה...כן.כן...בגלל אנשים כמוך הדרי שבעבר עישנו והמדינה הרויחה לא מעט כסף כתוצאה ממס גבוה על סיגריות אז חלק מהמיתון יהיה גם בגללך...ואני מקווה שאת ישנה טוב עם זה.... שבע יקרה.שמח לקרוא שמצב הרוח השתפר לטובה.וכולנו כאן מחזקים את ידייך. אסף

gaia20

New member
שיט, עכשיו אני לא ישנה בלילות...

אסף יקירי, בסוף יאשימו אותך אם אני אחזור לעשן.....

lupland

New member
"לא נפסיק..." לעשן?

אז למה את לא מטלפנת יא חרשנית.יש לך את הטלפונים בבית שלי.אצל ההורים שלי.אצל האחים שלי.אצל הכלות שלהן.איזה עוד מספר את צריכה? סיגריות? זה מגעיל אותי

3VIVI

New member
../images/Emo118.gifלילה טוב ,,

אצלינו הציפורים מצייצות בשעה הזאת-כל יום אותה שעה אותה מנגינה. ממש מדהים.זה כאילו שהן מדברות ושואלות מה נישמע איך היה מה עוישם היום אולי נלך לסרט או לשפת הים,, כשאני שומעת אותן אני מרגישה שעברתי לילה וכבר בוקר למרות שחושך בחוץ והשחר עוד לא הפציע. אם היתי בקיבוץ או במושב בטוח היתי שומעת את קריאת התרנגול ואת ריח הפרות הנוגע לנחיריים עת הרוח החרישית של הבוקר נושבת לה אם היתי גרה על יד הים היתי שומעת את רחש הגלים והמיית המים בבית דירות רגיל תמיד נביחות הכלב נישמעות כניזרקים עתוני הבוקר על הדלת השכן. קירקור צפרדעים לא הכי נעים ורעש מטוסים או רכבות שחוצות את הכביש מפריע . בכל מקרה רק ציוץ הציפורים יכול לטלטל אותי בהרגשת החיות והקיום .בשמיעת הציוץ הזה ,אני מרגישה העולם שלי חיי נושם וגם יפה יותר... ברכת לילה טוב ,, ויוי

lupland

New member
"מה עוד מביא אותי תמיד לכאן ילדות

נשכחת" ויוי היקרה בוקר טוב. הלילה "ניצחת" אותי.פרשתי ב4:00 וב 9:00 כבר שתיתי קפה ראשון. קצת עובדות על המושב: היום כבר אין פרות במושבים."הקידמה" שלחה אותן כבר שנים לפני הרחק הרחק מחוץ למושב.דרך אגב.אם יהיה לך ארוע כל שהוא מתי שהוא ב "חוות רונית" שליד שפיים תוכלי לראות את הרפת הגדולה והחדישה ביותר בארץ.תוצר איחוד של שלושה קיבוצים-שפיים.געש ויקום.בשיחה אחרונה עם חבר מבאר טוביה נודע לי כי המדינה-המשרד לאיכות הסביבה עומד ועוזר לחקלאים מאחורי זה. גם התרנגולות "הוזזו" החוצה מן המושבים.החוצה רחוק לשדות. תרנגולים זכרים..."נדרשו" גם הם "לעזוב" בעקבות מחאות "המתישבים החדשים".זה בסדר...אפשר להבין זאת. אכן.תודה לאל.את הציפורים עוד לא "הזיזו"
ונסיים בברכת סופשבוע טוב שיהיה לנו.לכל החברות והחברים כאן. אסף

gaia20

New member
תזהר במשאלות שלך....

אחר כך עוד תגיד שאני מטרידה טלפונית...

למעלה