תראו עד כמה גוברנור מוכן לזייף

תראו עד כמה גוברנור מוכן לזייף

ולשקר את הקוראים בפורום: בערך 5 הודעות מקודם כתב גוברנור שכתבו אתר למענו והוא נתן את הכתובת המזוייפת הזו: http://www33.brinkster.com/emet11/loop.htm ששם שינו גוברנור ושותפיו ה"ישרים" את האתר בעניין הקישורים במקום לאתרי אמונה אז שינו לאתרי שינאת הדת בעוד שהאתר המקורי שמסביר מיהו גוברנור היא הכתובת הזו: http://www33.brinkster.com/emet10/loop.htm ממש שינוי קטן העיקר להטעות ולבלבל את הקורא זו עוד הוכחה ודוגמא לזיוף הגדול של מסתירי האמת שבכל מחיר יטעו ויבלבלו אותך העיקר שלא תידע מה האמת ומה השקר! שוב כתבו פה ונכתב פה כבר שחבל למחפשי האמת לחפש אצל השקרנים המטעים אותם בדרך ערמומית מאוד כי עד שהם יגלו את השקר שהטעו אותם יקח הרבה זמן ידע הציבור וישפוט. מי שמחפש אמת לא הגיוני שיחפש אותה אצל שקרן במיוחד אם הם ערמומי במיוחד שהוא מטעה אותך כאילו הוא "איש אמת" בעוד שהוא רוצה בשקר כי האמת מפריעה לתאוותיו וחיי השקר בהם הוא חי ממש מסוכן לבקש מרופא מזוייף תרשים לתרופה ממש עצוב לבקש דעת מגונב דעת ומטעה ערמומי את האמת ניתן למצוא אצל אנשים ענווים שילכו אחרי האמת עד הסוף למרות שנראה להם ממבט ראשון שעם האמת קשה לחיות ועם השקר זה חיים קלים (האמת היא שזה הפוך) אדם שהוא שחצן לעולם לא תוכל לדעת אם הוא אומר אמת או שגאוותו מסתירה את שקריו ונכליו. אדם גאוותן לעולם לא יודה בטעות ויתרברב בכל דבריו כאילו הוא חכם אדם שחצן לא מוכן להרכין את הראש בפני בורא עולם שמחיה אותו בכל רגע אדם שחצן חייב לקבל סיפוק מזלזול באחרים וביזוי דיעותיהם ועם כינווים וניבולי פה, כי זה לחם חוקו בלעדי זה אין לו "אוכל" לשחצנותו הריקה מתוכן אמיתי וערכי. כתובות אינטרנט נילוות: האתר המקורי

טעותך,

התקפות אישיות לא ישנו את האמת. האם אתה מסוגל להתמודד עם הפרכה אחת באתר? (לא.. כי אז היית מתמודד במקום להתקיף אישית ולהפיץ שנאה) לידיעתך, כשמדובר על עובדות לוגיות אין זה משנה מי האיש המעלה את הטענה. הדוגמא המנצחת היא שמחזירים בתשובה כמוך משקרים ועושים הכל כדי להסתיר את האמת ולא להתמודד עימה, בעוד שאנשים ענוים יותר ממך ומחבריך (כדוגמת הודים שענוה זה אחד העיקרונות החשובים ביותר אצלם) מעלים טיעונים הפוכים מטענותיך.

יוסי לןפ תפסיק לחכות אותי ולרמות

את הציבור אתה או גוברנור וחביריו שמשקר במצח נחושה כולם שמים לב לשקריך. ואתה 0000 את מי זה מעניין מה שכתב אדם שעוד לא הוכח בריאותו הנפשית?ובנוסף דחו אותו ודוחים את גוברנור רק הבעיה הנפשית שלו מונעת ממנו לקבל את האמת אז למה לבזבז זמן על אנשים שלא רוצים את האמת. אני חוזר האתר המקורי הוא: http://www33.brinkster.com/emet11/loop.htm וכל אתר אחר הוא זיוף מכוון של שונאי הדת שמטעים את הציבור בלי בושה ובלי שמץ של חרטה על מעשיהם הרעים (אני יודע שיוסי לןפ יכתוב את אותה הודעה כי הוא ממשיך בשקרונותו ולא הייתי מתפלא אם זהו גוברנור או 000 שמסתתרים מאחורי ההטעיה של יוסי לןפ)

סליחה לחקות= לחכות ותגובה ל-0000

בשלהי המאה ה- 19 כיהן כרב בעיר בריסק "רבי חיים סולובייציק" שהיה גם ראש ישיבה. יום אחד הגיע לבקרו אחד מתלמידיו לשעבר. ורבי חיים גילה לתדהמתו כי תלמיד זה הקדיח את תבשילו והתפקר. פתח התלמיד ואמר לרבו לשעבר: "יש לי מספר שאלות וקושיות בענייני דת, אולי יוכל מורי ורבי לענות עליהם?" רבי חיים שתק. המשיך התלמיד והקשה על הדת עוד ועוד. ורבי חיים ממשיך ושותק. התלמיד לא נואש והטיח עוד שורה של קושיות ושאלות על הא-ל, על היהדות, על התלמוד ועל הדת. ורבי חיים ממשיך ושותק. לבסוף שבר רבי חיים את שתיקתו ושאל את התלמיד: "תלמידי, לאחר שסיימת את שאלותיך וקושיותיך, יש לי שאלה אליך: האם שאלות אלו עלו בדעתך לפני שרצית להתפקר, או שמא אחרי שרצית להתפקר?" התלמיד גמגם ולבסוף הודה:" כן.. שאלות אלו אכן עלו בדעתי לאחר שטעמתי מחיי העולם הזה וביקשתי להתפקר. אך מה זה קשור, הרי השאלות כה קשות, ואני בטוח שרבי הגאון יוכל להאיר את עיניי בהם!" נענה רבי חיים ואמר: "תלמידי לשעבר. אני יודע לענות תשובות על קושיות. גם על קושיות מהסוג שהעלית יש לי תשובות מפורטות. הבעיה היא, ששאלות אלה, אימצת לך כתירוצים להתפקרות. אתה לא מציג לפני שאלות, אתה מציג לפני תירוצים. 'על שאלות יש לי תשובות, על תירוצים אין לי תשובות!'". מתוך דברי הרב שטיין באתר שלו

הפכת למסיונר במשרה מלאה?

לידיעתך, התקפות אישיות לא מעניינות אף אחד חוץ ממך. אותי מעניינת האמת והלוגיקה הטהורה לבדה. לתשומת לבב הקוראים בפורום: אתה מנסה להסיט את הנושא ממציאת האמת, לריבים אישיים. זאת המסיונריות בהתגשמותה הגדולה והרעה ביותר. שקריך ברורים לעין כל! (ולא הייתי מתפלא לגלות שאתה בנית את האתר המתחזה לאתר שלך, כדי לטעון שגוברנור בנה אותו. שקרן נשאר שקרן).

חמודיל'ה לא הייתי מתפלא אם אתה הוא

זה שבנה את אתר השקר כמו שבנית את אתר השקר שלך האישי והאם לדעתך הייתי בונה אתר עם קישורים לאתרים של משניאי הדת? רק אחד כמוך "תמים" אמיתי "אובייקטיבי" "ישר" מסוגל לכתוב את הדברים האלה אם היית רודף אמת היית ממזמן חוזר בתשובה במקום להטעות את האחרים ולכעוס כשמגלים את פרצופך האמיתי!

למעלה