תראו תמונה חמודה

*neta*

New member
לא נכון בכלל

ניו-זילנד המציאה וגילתה הרבה דברים ששינו את העולם. כמו תחליף לחלב אם,מזרק חד פעמי,מחקרים בתחומי הקוסמולוגיה,DNA,פיזיקה גרעינית, מבנה האטום ועוד, דברים שתרמו רבות להמצאות וגילויים כפי שאנו מכירים אותם היום.

shiri_b

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכמו מכונה לפינוי שלג??../images/Emo8.gif

והם זכו בהרבה פרסי נובל
ואני בטוחה שאת יכולה עוד להמשיך

אבל קנדה לעומת זאת

זכתה בעוד יותר והמציאה עוד יותר דברים והיא בכלל מקום הרבה יותר יפה וטוב לחיות בו.

אוי סליחה!! ../images/Emo52.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

טעות שלי (טוב תמיד יש פעם ראשונה)... בדיוק דיברתי על קנדה עם אחי הגדול (המטומטם חושב שזו ארץ נחמדה) אבל התכוונתי לארה"ב, שבשבילי קנדה היא שלוחה של ארצות הברית, קנדיים מעתיקנים! טוב אני זז לבני ברק ביי

גנבו לי את שם המשתמש זה השם החדש

אז אל תתייחסו בבקשה לכל ההודעות שלי בכל מקרה כפי שאמרתי בהודעה הראשונה לפני שגנבו לי את שם המשתמש (אני לא אציין שמות): קנדה זה מקום גדול ויפה. מקום 3 באיכות חיים. ניו זילנד לעומתה זה מקום איום ונורא! מקום 19 באיכות חיים מאוד קרוב לישראל והניו-זילנדים הם אנשים טיפשים מאוד ופלגמטים. ניו זילנד משעממת והיא גם שלוחה של אוסטרליה עובדה שאזרחים אוסטרלים מקבלים בהקלות משמעותיות אזרחות ניו-זילנדית.

*זינה*

New member
אוקיי...

למי גנבו את שם המשתמש?? אני מצטערת, לא הייתי כאן זמן מה ואני לא יודעת מי היית קודם...
ולתגובה: לדעתי, ולדעת הרבה אחרים פה ניו זילנד ממש שווה, והניו זילנדים הם לא ממש *טיפשים* כפי שציינת, זאת דעתך. ושוב, לדעתך ניו זילנד משעממת, אני תופסת ממנה המקום הכי יפה על כדור הארץ ולדעתי אין שום סיבה לרדת עליה ככה. אז אני מבקשת - שמור/י על לשונך כשאת/ה מדבר/ת על ניו זילנד, בעיקר בפורום הזה.
אהה ו... שתיים ועוד שתיים יכול לצאת חמש, תלוי איך מסתכלים על זה...

[אורן]

New member
אוקיי קצת סדר בעניינים

התגובה של "משה חורגל" הראשונה שהכותרת שלה היא "אבל קנדה לעומת זאת"- זה אני. התגובה של אותו בן אדם אחר כך שהכותרת שלה היא "אוי סליחה"- זה הגנב ואני לא אציין שמות. החתימה והאינפו של משה חורגל זה הגנב עשה כדי לרדת עליי שהיוזר הזה היה שלי. עכשיו היוזר הזה שאני כותב ממנו עכשיו וכתבתי את ההודעה הקודמת הוא אותו יוזר שכתב את ההודעה הראשונה של "משה חורגל"... מקווה שזה מובן... והחתימה שלי ביוזר הזה והפרטים הם ירידה על מה שהגנב (שכתב את ההודעה השניה של משה חורגל ואת האינפו שלו) חושב- בדיוק כמו שהוא ירד עלי באינפו של משה חורגל. מקווה שהכל מובן. בכל מקרה ידוע שלניו-זילנדים אין ידע כללי על שום דבר בעולם חוץ מעליהם ועל אוסטרליה וכל מה שהם יודעים לעשות זה לשתות בירה. היא בטח לא המקום הכי יפה על כדור הארץ קנדה יפה פי 10 וגם יותר טובה באיכות חיים. אני לא רוצה להיות לא מנומס או משהו אבל מותר לי לומר משהו אם אני חושב אותו ואני לא אשתוק רק כי זה פורום של אנשים שאוהבים את ניו-זילנד. ואפרופו אוהבים את ניו זילנד... זה שלוסי חיה בניו-זילנד... זו לא סיבה קצת טיפשית לאהוב את ניו-זילנד?

*זינה*

New member
ושוב...

לך יש את דעתך, ולי יש את שלי. אני לא מתווכחת איתך, ואני לא אומרת לך לא להביע את דעתך. אני רק מבקשת שתשקול מילים לפני שאתה מגיב ככה - שאתה כותב שהניו זילנדים הם טיפשים וכו´... ועוד - אתה לא מכיר אותי, אתה לא יודע למה אני אוהבת את ניו זילנד, ושוב אתה כותב שזאת סיבה טיפשית לאהוב את ניו זילנד. אתה מסתמך על השערה שלך, שאגב, היא לא נכונה, אבל גם אם היא הייתה נכונה - זה עניין שלי, אל תרד עליי! אז לא אמרתי שאסור לך להביע את דעתך בגלל שזה פורום של זינה, או של אנשים שאוהבים את ניו זילנד, רק שתיזהר קצת עם המילים, זה הכל. אז אחרי כל הבלאגן הזה שלדעתי היה ממש לא נחוץ, ברוך הבא לפורום!
-זינה.

[אורן]

New member
מה אני יכול לעשות?

זה נכון... וזה לא שיש פה ניו-זילנדים... אם היו פה לא הייתי אומר. לא כל הניו-זילנדים טיפשים אבל בכלליות... אני לא דיברתי עליך אלא על אנשים אחרים שאני כן מכיר וכן יודע למה הם אוהבים את ניו-זילנד ככה שזו לא השערה שלי ולא ירדתי עליך. בכל מקרה למה לא להתווכח? זה כיף! וגם בלאגן זה נחמד לפעמים (לא תמיד... אבל קצת... בשביל האדרנלין) ותודה רבה! הייתי פה פעם למעט זמן אבל אחר כך הייתי עסוק ולא יכולתי להיות בפורום וקצת נטשתי אותו אבל הנה אני! אני לא מבין הרבה בזינה אבל אני אוהב את זינה ואני מקווה לתרום לפורום!

LLRO

New member
או.קיי יש לי כמה דברים להגיד לך!

1. מאיפה הבטחון הזה שהניו זילנדים הם כולם אנשים טיפשים? היית שם? גרת שם? אתה מכיר מישהו ניו זילנדי? אפילו אם כן גרת שם ואתה מכיר אנשים משם זאת הכללה מאוד מכוערת להגיד שכל הניו זילנדים טיפשים! בכל מקום אתה תמצא אנשים טיפשים, וגם בארץ שלנו לא חסר, אבל אתה לא יכול להגיד שכולם טיפשים רק בגלל אותם כמה אנשים! ותרשה לי להגיד לך משהו: אני כן מכירה משפחה ניו זילנדית והם אנשים מאוד נחמדים ובכלל לא טיפשים. 2. מה אתה יודע עלי בכלל שאתה ישר קובע עמדות עלי? לידיעתך, אני לא רוצה לחיות בניו זילנד רק בגלל לוסי לולס. נכון, התאהבתי בארץ הזאת כשהתחלתי לראות זינה אבל אחר כך לתחלתי לברר עליה כל מני דברים ובגלל הדברים האלה אני רוצה לחיות שם, לא בגלל ששם צילמו את זינה. אתה גם לא יודע עלי שום דבר שעל פיו אתה יכול לקבוע אם ניו זילנד מתאימה לי או לא, והיא כן מתאימה לי. 3. אתה בעצמך אמרת שזה פורום של אנשים שאוהבים את ניו זילנד, אז מה איכפת לך להיות קצת יותר רגיש ולהגיד את מה שיש לך להגיד בצורה קצת יותר נחמדה? ואם זה כל מה שיש לך להגיד בנושא ואתה לא יכול לנסח את זה קצת יותר יפה אז עדיף שלא תגיד כלום! ועוד שאלה אחת קטנה- אתה רומז שכוכבי זינה הם טיפשים? אם אתה שואל אותי, לפי הראיונות שראיתי וקראתי איתם, הם אנשים מדהימים! הם חמודים, חכמים ומקסימים! אני מקווה שבפעם הבאה אתה תנסח את ההודעות שלך בצורה פחות בוטה ולא תקבע עובדות לפני שאתה בטוח במאה אחוז שאתה יודע על מה אתה מדבר (דבר שכנראה לא עשיתי בהודעה הזאת) חוץ מזה, ברוך הבאה לפורום

[אורן]

New member
כמו שאמרתי...

1. לא אמרתי שכולם טיפשים אלא אחוז הטיפשות שם פשוט גבוה ומה לעשות שהידע הכללי שלהם לוקה בחסר. שוב- לא כולם, אבל הרבה מהם ואני לא אומר סתם אלא כי קראתי על זה. עוד פעם אחת- לא כולם, אבל הרבה- פשוט בגלל הריחוק הם לא יודעים הרבה על שאר העולם. 2. מי לעזאזל דיבר עלייך?! אני לא מכיר אותך בכלל! לא ידעתי שאת רוצה לעבור לניו-זילנד! אל תגידי בבקשה שאני קובע דברים בלי לבדוק כי נדמה לי שאת עשית כרגע בדיוק אותו דבר. 3. לא אמרתי משהו בוטה (ויכולתי...) במיוחד (ראי סעיף 1). תשובה לשאלה הקטנה- לא... ראי שוב סעיף ראשון. בכל מקרה בינתיים את זאת שקבעת עובדות (ראי סעיף 2) בלי לדעת על מה את מדברת- הפוסל במומו פוסל. תודה רבה

LLRO

New member
אתה רואה, כשאתה רוצה אתה יכול...

כשאתה רוצה אתה יכול לנסח בצורה יותר יפה... 1. בהתחלה אתה עשית הכללה מאוד מכוערת, עכשיו אתה אומר שלא כולם ורק חלק, את זה אני בחלט מקבלת. וכנראה שמה שקראת נכון חלקית בלבד כי יש לך הרבה דוגמאות באחת ההודעות למעלה על מה שניו זילנדים עשו למען האנושות. 3. העובדה היחידה שאני קבעתי זה שאתה לא מכיר אותי ושאתה לא יודע אם ניו זילנד מתאימה לי ומכיוון שהעובדות שקבעתי הן רק על עצמי אתה לא יכול להגיד שאני קובעת עובדה בלי לבדוק אותה. 3. אתה צודק, טעות שלי. לא אמרת שום דבר בוטה אבל אני עדיין מבקשת שתנסח את עצמך בצורה פחות פוגעת (בתור טובה אישית בשבילי...) בכל מקרה, חבל לי מאוד שהתחלנו בריב אז בא פשוט נשכח מכל זה ונתחל דף חדש. או.קיי?

[אורן]

New member
וואלה...

1. שיהיה 2. את כן קבעת עובדה- שאני התכוונתי אלייך כשאמרתי שיש אנשים שרוצים לעבור לניו זילנד רק בגלל זינה וזה לא נכון. 3. אני אשתדל אוקיי

למעלה