תראו תראו תראו! <מתלהבת בטירוף>

Athaclena

New member
תראו תראו תראו! <מתלהבת בטירוף>

מישהו צייר במיוחד בשבילי (כן באמת!) את המשפחה של מוות: מורט ואיזבל וסוזאן ומוות (אני מניחה שתצליחו לנחש מי זה מי
) נכון יפה?

Athaclena

New member
ושכחתי לגמרי - שבת שלום וחג שמח!

משנכנס אדר מרבין בשמחה!! (טוב, אדר נכנס לפני שבועיים אבל לא חשוב)

ויימס

New member
ולאיזבל יש שיער כסוף,

ולסוזן שחור לבן... אבל לא קריטי. תמיד חשבתי שהילדה בכריכה של איש הקציר היא סוזן כשהיא קטנה ונורא התאכזבתי לגלות שלא.

ויימס

New member
זאת סל.

היא הילדה מהעיירה שמסתובבת לאורך הספר וקוראת לו מר שלד, כי היא רואה מה הוא באמת. ואז היא כמעט מתה בשריפה והוא מציל אותה.

מ א ג ר ט

New member
רגע-

טוב, בתרועת מוות אז מוות אומר למורט שזה סיפור ארוך מאיפה איזבל הבת (?!) שלו. אז מישהו יודע מאיפה? זה מופיע באחד הספרים?

ויימס

New member
לא סיפור כזה ארוך...

למיטב זכרוני הוא מצא אותה על ספינה שעמדה לטבוע והציל אותה או משהו, לא..? נדמה לי שאיזבל אומרת את זה באור מופלא או במורט. נראה לי במורט.

Athaclena

New member
אז זהו

שהאיש המאוד נחמד שצייר את זה אמר שהוא כבר מזמן לא קרא את תרועת מוות, אז אני מבקשת לסלוח על דברים פעוטים כאלה ולהתרכז בתמונה המ-ה-מ-מ-ת וזהו. בבקשה גם להתחשב במחסור בחומרי ציור חוץ מעט פיילוט V-7 (נראה לי שזה מה שהוא אמר)... זה ציור יפה וכל מי שלא מסכים איתי מסתכן בנפשו!!!!!! it's mine, mine, all mine.... my preciousssss

ויימס

New member
למי אכפת מדבר פעוט כצבע השיער?

לי לא אכפת.
תגידי לו שיצייר עוד (תמונות S&M של סתמרוח וזוגפרח יהיה נחמד
) אוף, למה לי אין חברים שמציירים? טוב, יש לי, אבל הם לא מציירים לי. מישהי ציירה לי ציור ממש יפה של המכשפות, אבל הוא אבד לה בהצפה בבסיס שלה לפני שבכלל הספקתי לראות אותו (וכאן אתם אמורים לתהות, "נטע, אם לא ראית אותו אף פעם איך את יודעת שהוא ממש יפה?", ואני אומרת שזה כי היא תיארה לי אותו בפלאפון וחוץ מזה אני יודעת שהיא מציירת יפה...) אז באסה לי. ויש עוד שתיים שיודעות לצייר, אבל לאחת אין זמן ולשנייה אין כוח.

Maladict

New member
S&M

סאדו מאזו של רייסי וזוג פרח?!?!? לא הלכת קצת רחוק מדי?

Maladict

New member
למה אני מתכוון?!?!?!?

כמה שטרי סוטה הוא בחיים לא יעשה ורמז קל שבקלים לסאדו מאזו בין רייסי וזוג פרח!!!! למרות שלא היתי מתנגד לכזה קטע בין אנגואה (או איך שקוראים לה) לרייסי.

The Mad Hatter

New member
P:

כל הדיבורים האלה על S&M עם סתמרוח וזוגפרח נתנו לי השראה. ברצינות.

ויימס

New member
מצויין!!!

אח, אם הייתי יודעת לצייר ממש טוב, כבר מזמן הייתי מפציצה אתכם בתמונות שהיו גורמות לכם לנדודי שינה...
אנגואה וסתמרוח? לא מעניין. אם כבר, קונינה וסתמרוח.

Maladict

New member
זוחל מתחת לשולחן

ועושה קולות של שטיח.... קונינה? מי זאת זאת?

Athaclena

New member
מאריק אאל"ט

ביתו (יענו הבת של, לא הבית של) של כוהן הברברי, רוצה להיות ספרית.

למעלה