תראו תראו אפשרי
B Beautifully Tragic New member 28/11/07 #2 קראתי על זה, זה נהדר! ../images/Emo58.gifהופעת אורח ע' 4 אבל זה כל כך ישבור את הלב לראות אותה שם שוב =(
קראתי על זה, זה נהדר! ../images/Emo58.gifהופעת אורח ע' 4 אבל זה כל כך ישבור את הלב לראות אותה שם שוב =(
T the whole shebang New member 29/11/07 #3 ../images/Emo58.gif איזה כיף!@!!@!!@!@ חח מעניין מה גרם לה לחזור..הקנאה...
S stavoonia New member 29/11/07 #5 יאייייי ^^ ../images/Emo58.gif אני מתה עליה, היא פי שבע עשרה על מרתה P: זה הולך להיות כל כך עצוב ושמח ויאמי
יאייייי ^^ ../images/Emo58.gif אני מתה עליה, היא פי שבע עשרה על מרתה P: זה הולך להיות כל כך עצוב ושמח ויאמי
T TheSegal New member 1/12/07 #6 ../images/Emo58.gifאיזה יופי !!! אני מקווה שזה באמת יתקיים הייתה לה כימיה נהדרת עם דיוויד ובכלל היא יודעת לשחק, לעומת מרתה
../images/Emo58.gifאיזה יופי !!! אני מקווה שזה באמת יתקיים הייתה לה כימיה נהדרת עם דיוויד ובכלל היא יודעת לשחק, לעומת מרתה
פ פרנק זעתר New member 2/12/07 #7 מאמר מסכם על כל מה שקורה ויקרה בעולם של הו כתב אותו DVD-Guy מהאתר המצויין tvshowsondvd.com. כולל את הספויילרים הליהוקיים הנ"ל לעונה 4.
מאמר מסכם על כל מה שקורה ויקרה בעולם של הו כתב אותו DVD-Guy מהאתר המצויין tvshowsondvd.com. כולל את הספויילרים הליהוקיים הנ"ל לעונה 4.