תראו תראו רק התחלנו וכבר... סקר ראשון, חדש, דנדש - אתם מוזמנים לחוות דיעה... אוי.. אנחנו זריזות
ע עינת מירון New member 25/2/02 #1 תראו תראו ../images/Emo6.gif רק התחלנו וכבר... סקר ראשון, חדש, דנדש - אתם מוזמנים לחוות דיעה... אוי.. אנחנו זריזות
תראו תראו ../images/Emo6.gif רק התחלנו וכבר... סקר ראשון, חדש, דנדש - אתם מוזמנים לחוות דיעה... אוי.. אנחנו זריזות
D deep ocean New member 25/2/02 #2 עם ליאן ועינת ביחד הפורום הזה יהיה מדהים!!!! אני כל כך שמחה!!!!! סקר חדש...אתן באמת מהירות!!
ע עינת מירון New member 25/2/02 #3 ואפילו מאמרים.. ../images/Emo8.gif תודה מתוקה... ברגע שתחליטי שהגיע הרגע לצאת ולהכיר מחדש.. את יודעת לאן לפנות..
ואפילו מאמרים.. ../images/Emo8.gif תודה מתוקה... ברגע שתחליטי שהגיע הרגע לצאת ולהכיר מחדש.. את יודעת לאן לפנות..
R rubber duck New member 25/2/02 #6 שיהיה בהצלחה ../images/Emo13.gif לליאן ועינת המשיכו כך באהבה שרון
פ פ ז פ ז New member 25/2/02 #5 כאילו.....דהההההההה ../images/Emo6.gif את האהבה האמיתית הראשונה + ההתאהבות הראשונה + החבר הראשון שלי הכרתי באינטרנט. אחד הזכרונות הכי יפים שלי של קשר עם אהבה אמיתית הוא בזכות הכרות מקרית בצ´ט... ? Need I say more
כאילו.....דהההההההה ../images/Emo6.gif את האהבה האמיתית הראשונה + ההתאהבות הראשונה + החבר הראשון שלי הכרתי באינטרנט. אחד הזכרונות הכי יפים שלי של קשר עם אהבה אמיתית הוא בזכות הכרות מקרית בצ´ט... ? Need I say more