תראו תראו

whatascene

New member
תראו תראו

כבר אפשר להזמין מראש מאמזון ממש כאן הסטליסט של הדיסק הראשון נראה נחמד ממש.. וגם יש תאריך.. מעניין מה יקרה לו חח אגב, בררתי בזמנו בדיסק סנטר אם יביאו עוד דיסקים שלהם, ואמרו לי שאם הם ישארו באותה חברת תקליטים (רפריז) אז כן. וכמו אפשר לראות שם הם עדיין עם רפריז ככה ש.. אני אנסה לברר בהזדמנות בחנויות כשיצא לי ולהביא דיווחים מהשטח
חח

whatascene

New member
ועוד משהו

הם שלחו מייל על זה שאם מזמינים את הDVD מראש מקבלים חולצה. אז לא, לא מקבלים אותה בחינם.. היא עולה 20$ ויש כרגע הנחה של 6 וקצת $ ככה שהכל יוצא 32$. אתם יכולים לראות את זה כאן.

whatascene

New member
CD/DVD out Feb 6th!!!!! dig?

Hell yes! the new cd/dvd will be out and it is super bitchin radical cool. it has such sweet footage of bein on the road and answering questions that you guys sent in and also a full live show of pure rawk und rowl like wesley willis on a cold night! so go to http://www.theused.net/berth/ and when you get there you can pre-order the cd/dvd by itself or also with the super exclusive rare unique never sold before uber secret t-shirt bundle (its cool like polar bears feet.) also.............keep checking back for the new trailers that will be coming out all the f'n time. ok byeeeeeee!! see dub l u​
מהמייספייס שלהם, ואם תלכו לשם תוכלו לראות את הטריילר החדש לDVD הוא קצר ולא אינפורמטיבי במיוחד, אבל משעשע (וגם לג'פה אין זקן. ווהו!)

בקיצור,

הדיסק/דיודי יוצא והוא סופר-מגניב-לגמרי. יהיו בו קטעים שהם צילמו בדרכים [בין הופעה להופעה ז"א], תשובות שלהם על שאלות ששלחו להם והופעה חיה שלמה "כמו ווסלי וויליס בערב קריר". אז ללכת לאתר שלהם ולהזמין את הדיסק כבר כולל כלמיני בונוסים ודברים מיוחדים שלא נמכרו לפני, וחולצה חדשה (שמגניבה בגודל של דובי קוטב צפוני). וגם לבדוק את הטריילרים לראות אם יש דברים חדשים בלהבלהבלה זהו, פחות או יותר

whatascene

New member
חחחחחח

שהיא קול כמו רגל של טוב קוטב! (עכשיו לתרגם לאנגלית, להבין את הבדיחה ולצחוק)

אוי כהXDDDD

הם כאלה מצחיקים חחחחח חשבתי שהוספתי בסוף "התירגומים העלובים של מישל בע"מ" שימי לב גם שזה "צפוני"! לול טוב, אני טיפשה זה לא חדש.

O L g i T

New member
הו גאד,הבנתי את הבדיחה

[לשם שינוי] והיא ממש עלובה.XDDD

arbella

New member
תודה../images/Emo9.gif ../images/Emo115.gif

דובי קוטב הם כפרותD::

למעלה