תראו...

Hurakano

New member
תראו... ../images/Emo13.gif

מה כתבתי סיפור קטן בספרדית (למי שמבין) ושילבתי בו שמות של שירים של שאקירה
גם שימו לב לשמות שנתתי לדמויות

Fue un día de invierno típico. la lluvia pegó fuerte, truenos, cielo gris... y mucho frío. tenía SUERTE que un día antes me compré nuevas paraguas por que ese día me robaron las paraguas y yo todo el día lo pasé tratando de averiguar DÓNDE ESTÁN LOS LADRONES. antes de salir a la estación le dije a mi mamá "mamá TE AVISO TE ANUNCIO que hoy voy a llegar tarde por que después de terminar a estudiar voy a la casa de Antonio." "bueno hijo, SI TE VAS mándale a su madre cariños de mi parte." sali de casa, llovió mucho y hizo muy muy frío. ese momento le dije a mi saco "pase lo que pase, sólo QUE ME QUEDES TÚ." llegué a la estación y ahí estaba esperando una chica preciosa... era una MAGIA de Dios !!! ayyy... y sus ojos... nunca he visto OJOS ASÍ como los que tenía ella... mirarla sin parar era INEVITABLE !! de repente sonó mi celular... fue mi amigo William. "Qué quieres ???" estuve nervioso por la chica. "Dónde estás ? " me pregunto, "al fin vas a tardar ! " "ESTOY AQUÍ en la estación, el bus tiene que llegar ya, y NO CREO que voy a tardar. ....chau." corté. la chica me miró y me dijo sonriendo "por que estás tan nervioso ? qué pasa ?" "no.... déjalo... es mi amigo... eres nueva acá ?" le pregunté "sí... me llamo Shakira y soy nueva en el barrio. sabes estoy chequeando como son los chicos acá... buscando UN POCO DE AMOR." "yo te lo puedo dar" le dije sonriendo. "despacito amigo... cuando ustedes los chicos empiezan rápido son un PELIGRO... pero espero que no eres como todos, por que la verdad me pareces especial." cuando me lo dijo no lo pude creer... estuve confundido y tenía tanto frío... sentí como tuve los PIES DESCALZOS ! me di cuenta que estaba enamorado. "vamos, llegó el bus ! " subimos, yendo al cole, yendo a una nueva historia.​
מה אתם אומרים ?

perrinat

New member
אני כבר אמרתי לך את דעתי:../images/Emo103.gif

מדהייייייייייייייייייייייייייייייייים!!!!!!!!!!!!!! איזו יופי!!!! ממש נהנתי וצחקתי והתרגשתי........ שאקירה, אנטוניו וויליאם....... מגניייייייייייייבבבבבבבבבבבבבב
להתאהב בסיפור שלך זה ממש -Inevitable
(אגב, למען אלו שלא יודעים לקרוא בספרדית, יהיה נחמד אם תשים את התרגום...)

michalas

New member
איך זה שכולכם מבינים??????

מאיפה אתם יודעים כל כך טוב??? כאילו, אני מבינה פה ושם משירים, טלנובלות.... אבל איך?? *בהלם* *בשוק* *המומה*

Fearless

New member
תראי...

השפה שמדברים בבית של זה ספרדית(אמא סבתא
), ואני בקושי הבנתי משפט.

perrinat

New member
חחחחח......./images/Emo103.gif

לא נורא. מה שכן, אם אתם ממש רוצות ללמוד מה שצריך לעשות זה לעבוד הרבה עם מילון!!!!!! (יש מילונים באינטרנט) תתרגמו את המילה שאתם רוצים לדעת מספרדית לאנגלית, ואח"כ לעברית (כי אין ישירות מספרדית לעברית, ממה שידוע לי.....) וככה תעשירו את אוצר המילים שלכם בספרדית..... ב ה צ ל ח ה ! ! !

Hurakano

New member
תודה לכולם ! ../images/Emo13.gif

רוצים תרגום לעברית למי שלא הבין ? אני רק מזהיר שזה לא ייצא כל כך טוב כמו שזה יצא בספרדית....

michalas

New member
בטח שרוצים!

דרך אגב, יש מילון עסרי ספרדי וספרדי עברי יש אותו לחברה שלי אז אני אקח ממנה לכמה זמן והיא תתןלי שיעורים פרטיים..חח

Hurakano

New member
התרגום לעברית

זה היה יום של חורף טיפוסי. הגשמים הכו חזק, רעמים, שמיים אפורים... ומאוד קר. היה לי מזל (suerte) שיום לפני קניתי לי מטרייה חדשה כי באותו יום גנבו לי את המטרייה ואני העברתי את כל היום מנסה לגלות איפה נמצאים הגנבים (dónde están los ladrones). לפני שיצאתי לתחנה אמרתי לאמא שלי "אמא אני מודיע לך (te aviso te anuncio) שהיום אני אגיע מאוחר כי אחרי בית ספר אני הולך לבית של אנטוניו." היא אמרה לי "טוב בני, אם תלך (si te vas) מסור ד"ש לאמא שלו בשמי." יצאתי מהבית, והיה נורא גשום ומאוד מאוד קר. באותו רגע אמרתי למעיל שלי "יקרה מה שיקרה, רק שתישאר לי אתה (que me quedes tú)." הגעתי לתחנה ושם חיכתה ילדה מדהימה... כמו קסם (magia) של אלוהים ! איי.... והעיניים שלה... בחיים לא ראיתי עיניים כאלה (ojos así) כמו שלה... להסתכל עליה בלי סוף היה בלתי נמנע ! (inevitable). פתאום הפלאפון צלצל. זה היה חבר שלי וויליאם. "מה אתה רוצה ??" שאלתי אותו (הייתי עצבני בגלל הילדה) "איפה אתה ?" הוא שאל אותי, "בסוף תאחר !! " "אני פה (estoy aquí) בתחנה, האוטובוס צריך תיכף להגיע, אני לא מאמין (no creo) שאני אאחר...... ביי." ניתקתי. הילדה הסתכלה עליי ושאלה אותי מחייכת "מה קרה שאתה עצבני ? " "לא.... כלום.... שכחי מזה.... זה חבר שלי.... תגידי את חדשה פה ? " שאלתי אותה "כן... קוראים לי שאקירה ואני חדשה בשכונה. אני בודקת פה את הבנים אתה יודע.... מחפשת קצת אהבה (un poco de amor)." "אני יכול לתת לך אותה" אמרתי לה וחייכתי "לאט לאט.... כשאתם הבנים מתחילים מהר אתם סכנה (peligro)... אבל אני מקווה שאתה לא כמו כולם.... כי האמת אתה (tú) נראה לי מיוחד." כשהיא אמרה לי את זה לא יכולתי להאמין... הרגשתי כאילו הייתי עם רגליים יחפות ! (pies descalzos) מיד הבנתי שאני מאוהב. "קדימה בוא ! הגיע האוטובוס ! " עלינו לאוטובוס, בדרך לבית ספר, בדרך לסיפור חדש.

shahar666

New member
איזה יופי!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

א-ה-ב-ת-י
בטירוף!!!!!!! ותודה על התרגום כי אני לא הכי טובה בספרדית אז מה ילד....בנוסף להכל אתה גם כישרוני

Hurakano

New member
חחחח תודה לכולם ../images/Emo13.gif

או שמעכשיו אני צריך להגיד כולן כי אני ודור הבנים היחידים פה

למעלה