תראו

ג ו א ט ה

New member
מצטערת אבל רותם.. חצית את הגבול...

רק כוסון?.... אני רואה אותו ואני מתה לשים חץ גדול וזוהר מעלי של: היי אני נחמדה בבקשה תשים עלי זין (חיחי.. מילה גסה... אווו קינקי...)יודבתניק חביב... כוסון... מושלם ובעל השיער הכי הכי הכי שוס שיש! למה הוא נוסע בקו חמש ואני ב-11?.. למה העולם אכזר אפל וקר?.. חחחח וואי זה התגובה הכי גרופית שאי פעם כתבתי.. בעצם רגע! אפעם לא כתבתי תגובה גרופית.. חח האם אני מדרדרת?... ללעעעע הוא פשוט ממש כוסון.. אבל משו כאילו לפנים... משו וואוו שיגעון!!

חחחחח את לא היחידה שחושבת../images/Emo163.gif

את יודעת שאלינה הבלונדה הוואון הבי פיריקית אוהבת אותו.. והיא מקנא בליאור(החברה הדבע שלו) טוב טוב אני גם קצת מקנא.... החברה שלו ממש נחמדה.., אבל טיפה לא משהו... עכשיו אני מודההההה הוא ממש בן זונה כוסון!!! איזה טמבל אחי.. הוא ירד מהמכונית ואליה החמוד הזה חכה לו(כי הם חברים כאלה) אז אחי התחיל לדבר איתו.. ואז אחי ראה חבר אחר והוא הפסיק לדבר עם אליה והלך למישהו האחר הזה... אוףףףףףףףף איזה חוצפה... והוא השאיר את אליה בודד.. וזה מעליב!! רציתי לגשת אליו ולהגיד לו... זה בסדר אתה נחשק על ידי עם לא על ידי אחי..אבל בסוף לא אמרתי לו... אבל הוא בן אדם טוב!!! ועוד שבוע מהיום זאת אומרת יום שני אני תורנית מערכת מה שאומר שאני אנסה לזיף פתקים כדי להוציא אותו מהכיתה כדי להגיד לו שהוא ממש שווה.. צריך להפריד בינו לבין חברה שלו!!! עדי את מתנדבת?

ג ו א ט ה

New member
למה וואנה בי?... היא פריקית...

נו היא סקייטרית כזאתי... והיא מסתובבת עם בלקרית צופיפניקית.. חחח כמה שמות... (למי שלא יודע למי אני מתכוונת כשאני אומרת בלקרית צופיפנקית אמור להבין שמדובר בתופעה לא טיבעית... אהההםםם יסמין...חח טוב נו אני רעה היא בסיידר.... כשהיא רוצה... בעעע קיצר יצאתי חוצץ נגד עצמי ויצאתי צדיקה אחורייזה...) נכון שאתם גאים בי מאוד למרות שאני סטלנית מאוד מאוד עכשיו.. (מסתכלת אתם על שעה מה כותבת סווטלנה מה הודעה מוניקה סקסהה... רוצה משלוחה?.)

jingle bell

New member
חחחחחחחח אלינה?! פריקית?!

yeah right היא לא פריקית בכלל...אני גם לא בטוחה שהיא סקייטרית\וואנה בי... היא סתם ילדה נחמדה נו טוב היא כן וואנה בי היא מסתובבת עם יסמין הן חייבות להיות וואנה בי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo163.gif

מתן תהרוג אותי עכשיו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אליה וחברה שלו התנשקו מדליק טרוף פאנקקקקקקקקק אהההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יום שמח חברה... ובגידה.. כי הוא ביקש ממנה לשמור לו אמונים לייק דההההההההה חחחח סתם כיסוף אני אוהבת אותך המוןןןןןןן!!!! "בסוף גמורים לשכב אחד בתוך השני" זה כי אני שומעת סאן חוזה.. ועכשיו התחלתי לשמוע גם עוד פעם(כי זה רולז) ואני אוהבת את השיר הזה ואני אוהב אותו עד סוף חייייייייייייי

ג ו א ט ה

New member
אממ.. עברתי על ההודעות בדף ו...

שמתי לב שזה ממש נשמע רע... אז רציתי להגיד שמה שרשמתי מקודם (על אליה <ככה קוראים לו?.> חח)נכתב בתור משו מצחיק.. מלשון צחוק-הלצה... חחחח זה סיפור די מפגר שהולך כך: היו היה פעם... בכפר מרוחק.. חחח סתם לא באמת.. ככה זה באמת הלך: חברה שלי הייתה לידי (ושתינו היינו ליד המחשב... לפחות אינטיליגנטים שבינכם) והחלטנו להריץ קטעים באינטרטנט... גם הצקנו לאנשים שאני לא מכירה שהחליטו להצטרף אלי לאייסיקיו (וכמובן הצטערו על הרגע מעומק לבלבם) וזה היה בין שאר העיניינים המצחיקים (למרות שבדוגרי היינו אמורות להתכונן למבחן באזרחות..) טוב אז קיצר לא לקחת ברצינות.. כי קראתי את זה שוב וזה נשמע די מפגר... חחחח אני נזכרת איך כתבנו את זה ויש לי פיפי רצחני (מרב צחוק.... שלא תחשבו ש.. רגע מה כבר אתם יכולים לחשוב?.. חחח)

למעלה