תראו...

תראו...

מצאתי קומונה אחת שהיא נגד שמאלנים...היא אומרת שערבים הם עם רע.. אני מבקשת ממכם, תכנסו לקישור שהוספתי, הקישור הוא להודעה שפתחתי בתפוז משוב ותכתבו לזה תגובה על זה שאתם רוצים שיסגרו את הקומונה הזאת!! הקומונה הזאת מסיטה אנשים נגד ערבים!!! בבקשה תעזרו לי...

תשמעי זה באמת דפוק

אבל אני חייבת להגיד לך משו אחות קטנה... את מתייחסת לדברים יותר מידי ברצינות וקראתי שם הודעות שהגבת ויש כל מיני משפטים כמו "אם לא הבנת אני שמאלנית" עם אלף סימני קריאה או כל מיני דברים... תקשיבי... זה מוזר איך שאפילו באינטנרט אפשר להיות "צומי"... את חיה בסרט... כותבת דברים שלא קשורים להודעות ובאיך שאת מנסחת מבינים ישר שאין לך מושגגג על מה את מדברת... וצוף... גםםםם אנייי שמאלניתתת!!!!! חחח כמו שאת כותבת.... אבל וואלה יש דברים שלא צריך להשתגע מהם ויש פעמים שיותר מידי סימני קריאה זה מתחיל להרגיז.... אני כבר פותחת הודעות שלך ויודעת שהן הולכות להיות טיפשיות... אם את רוצה לשנות משהו בכל הקטע הפוליטי, אז יש אלף דרכים לעשות את זה... ואם את נורא רוצה שיסגרו את הקומונה הזאת שכמובן תסיט אלפי נערים תמימים ותשנה את ההיסטוריה... אז נראה לי שמכתב 1 להנהלה או 2 יספיקו.... אין צורך בסצינות. נראה לי את צריכה להיות פחות על המחשב ולהתחיל לעשות דברים מועילים מה שבטוח את לא עושה למרות שאת נורא שמאלניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!! כמובן. יום נעים
פיס אנד לאב

ההודעה שלך שדיברתי עליה:

לך אתה תגור עם החברים שלך בעזה!!! דרך אגב יש לך שגיאות כתיב! אם לא הבנת אני שמאלנית! תעשי לי טובה מותק.... את נשמעת בדיוק כמו מי שהגבת לו תפסיקי לשנוא... ואולי תוכלי להתחיל לפעול בשביל שאחרים יפסיקו.

21עופרי

New member
צוף!!!

תראי גם אני שמאלני בדעותי אבל את צריכה להבין, יש את הימין הקיצוני בארץ וגם הוא נמצא באינטרנט ופותח דיונים ופרומים וכו' וכל זה הגיני לחלוטין לא משנה מה הדעות שלך(משנה אבל לא לגביהם) כי הם לעולם לא יבינו את או ריצו להבין, את צריכה לחפס את מי שיקשיב לך(ולא תמיד תמצאי זאת באינטרנט)ולנסות לשכנע אותו ועוד נקודה למחשבה רק בשבילך נניח מצב הפוטטי שבו אנשים שלא אהבים את שוטי הנבואה היו אמרים לך שהפורום הזה לא מקובל עליהם והם רוצים לסגור אותו מה הייתי חושבת

למעלה