תראו! בואנה אתם חייבים לראות את הלוח הופעות באתר!
ט טולייצ New member 25/4/05 #2 מגניב לדעת שההופעה שלנו ב 29.5 ככה זה שהברקה לוקחים את הערב שלנו לידיים שלהם. לוח הופעות ממש מגניב הייתי אומרת!! חבל שאני לא אהיה באף הופעה חוץ מזו בב"ש..כנראה
מגניב לדעת שההופעה שלנו ב 29.5 ככה זה שהברקה לוקחים את הערב שלנו לידיים שלהם. לוח הופעות ממש מגניב הייתי אומרת!! חבל שאני לא אהיה באף הופעה חוץ מזו בב"ש..כנראה
ר רק אור הירח New member 25/4/05 #3 מגניש../images/Emo3.gif אם אנלא אלך לרוק"צ אני לפחות אתנחם שהם בקרית חיים
L liraz y New member 25/4/05 #6 סורי על הבורות אבל.... סתם לדעת כל המקומות האלה זה במרכז? כאילו חוץ מב"ש
ש שטיצה New member 25/4/05 #7 לא בדיוק. ../images/Emo3.gif ראשל"צ- דרום. שוהם- שרון(?) רעננה- שרון. קריית חיים- צפון. כפר ורדים- צפון.
לא בדיוק. ../images/Emo3.gif ראשל"צ- דרום. שוהם- שרון(?) רעננה- שרון. קריית חיים- צפון. כפר ורדים- צפון.
ש שטיצה New member 26/4/05 #11 אין לי מושג כמה זמן מת"א, אבל היא באמת לא רחוקה.. יש כאלו שמגדירים אותה כדרום ויש המגדירים אותה כחלק מהמרכז.
אין לי מושג כמה זמן מת"א, אבל היא באמת לא רחוקה.. יש כאלו שמגדירים אותה כדרום ויש המגדירים אותה כחלק מהמרכז.
ג גוטשה New member 26/4/05 #12 זה לגמרי 20 דקות מתל אביב ביום בלי פקקים. אני גרה בנס ציונה, ולפי דעתי זה בכלל לא דרום.. נמ, משונה.