תראו,

תראו,

אני יודעת שזה לא יפה ``ךרדת`` עליכם בגלל זה ואנשים פה עושים את זה בהגזמה אבל משהו לא נראה לי ממש בסדר. אתם ידעתם שאתמול התפוצצו שתי מכוניות ביהוד? ושהיום רצחו רועב צאן ואתן ואתם ובכלל רואים חדשות, מי שידע את כל אלה ומעורה בחברה ובמה שקורה לה אין לי שום טענות, תמשיכו להיות פה כמה שבא לכם, אבל לכל מי שכל מה שמעסיק אותו זה מי הכי חתיך בווסטלייף או בכל להקה אחרץ, ועם מי כל אחד מהם יוצא, ומי מהם יצא מהארון יש לי טענות, אני בטוחה שאף אחד לא יודה בזה אבל תחשבו על זה, אתם ממש רדודים (כל אותם אנשים) יותר מעניין אתכם כמה בנים שקופצים ושרים מאשר המדינה שלכם! יעל ופעם אחרונה שאני מציקה לכם.

יעלוש

עדיף שלא תנסי לפתוח להן את העיניים הן אטומות והתגובה הראשונה שלהן זה לקלל עזבי כבר התיאשתי

ניקי בי

New member
את כל כך בטוחה?

אני לא מבינה אותך. למה את חושבת שבגלל שאנשים נכנסים לפורום או עושים כל דבר אחר בשעות הפנאי שלהם, שכן מעניין אותם, אם זה בשביל להעביר את הזמן או בגלל שזה באמת מעניין אותם אז זה אומר שלא אכפת לנו מה קורא בארץ שלנו, ומכאן את מסיקה שאנחנו גם אנשים רדודים?? תתפלאי, אבל בשעות ברוב הזמן, ואני מדברת בשמי, אני כן מעודכנת, וכן מודעת למצב הבטחוני במדינה שלי, ואכפת לי, אבל, בגלל שאני נמצאת פה, זה הופך אותי למישהי רדודה שלא אכפת לה מהמדינה שבה היא חייה? תחשבי שוב.

למעלה