תראו!!!!!!!!!!!!!!!!!

GUILTY

New member
תראו!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאייקי מנגן עם FFTL מאוד יפה חוץ מזה שלא הבנתי חצי מילה ממה שהם שרו אבל מאייקי כל כך חמוד
http://www.youtube.com/watch.php?v=9zIURpaerBI&search=MIKEY%20WAY

GUILTY

New member
ירד למישהו הראיון - עם מישהו מוריד

בכלל. :/ כדי לכם לראות עכשיו סימתי אני לראות והם כל כך חמודים. פראנק יושב על הברכיים של ג'רארד וג'רארד נראה דיי חולה. הוא גם לובש צעיף של גריפינדור
הם נראים דיי משועממים והמנכה ממש מפגרת מוזרה כזאת. היא שאלה אותם שאלות על התיכון והם אמרו לה שהם לא היו פופולאריים בתיכון ואז היא אמרה שגם היא.....כן בטח!
ובסוף פראנק מפרק להם את כל התפאורה ומאייקי מצתרף אליו ואז גם המנחה. רואים את מאייקי צוחק ואף פעם לא מראים את כולם ביחד....זה כאילו ג'ר ובוב או ג'ר ומאייק או פראנק ובוב או פראנק ומאייק....ראיי לא היה.

kati666

New member
מאוד לאט ../images/Emo12.gif ../images/Emo54.gif

הורדתי אתמול :p וזה לכח דיי הרבה זמן יחסית. לא הבנתי הרבה דברים שהם אמרו כי המנחה הזאת מדברת מהר מידי בשבילי =\. XD אבל זה נראה כאילו הם לא ממש רוצים להיות שם וג'ר נראה חולה..

הורדתי ../images/Emo126.gif

הם היו ממש חמודים חחח שפראנקי ישב על ג'ר XDDD ואיך שעה הם דיברו על זקן וג'ר אמר שהוא לא יכול לגדל XDDDDD אבל פראנקי חייב להתגלח :S הוא מפחיד ככה :S והגעתי למסקנה שמזניחים פה את בוב
הוא ממש חמוד! וג'ר ומייקי אמרו שהוא הכי מצחיק שם
המנחה עיצבנה אותי! שתסדר ת'חולצה כבר ושתפסיק לדבר כמו ילדה בת 3!

קרניjack

New member
אלוהים. זה אחד הדברים המוזרים ביותר

שראיתי עליהם. השאלות כל כך מוזרות, המנחה כל כך דפוקה, היא ניסתה כל כך להימרח עליהם ונראה שממש לא היה להם מצברוח להשתתף במשחק העילג שלה. ג'רארד ופראנקי היו כל כך חמודים ביחד
הכי הצחיק אותי "אתם אוהבים את הבקסטריט בויז?" פראנק:" אני לא יודע לא פגשנו אותם" "אתם אוהבים את המוזיקה שלהם?" *המנחה מצפה לתשובה נחמדה* פראנקלא *מאייקי נשפך* "בכלל לא".

אורנה...

יש לך קטע להורדה של השיר הזה שהם חידשו של מריה קארי.... אם הם שרו את זה הופעה או משהו..... אין לי קאזה ואני ממש רוצה לשמוע את זה.....

kati666

New member
הו,אני יודעת,../images/Emo54.gif

יש לי תמונות מההופעה הזאת,וזאת הבס של חברה שלו והיא ניגנה רוב ההופעה,בטח נתנו לו שיר אחד או משו ><".

תודה על הלינקים :)

אחלה הופעה אבל לא הבנתי ממנה כלום :S חח ואת הראיון עוד לא ראיתי ...

למעלה