תראו

מסכימה, אבל

השאלה שלי היא בעצם מה הם יבינו מהחזרת אסירים בתמורה לחייל חטוף, הם עוד עלולים להפוך את זה להרגל.. אני לא אומרת שאנו לא צריכים לעשות כל מאמץ אפשרי בכדי לשחרר את גלעד שליט, בגלל הסיבה הפשוטה שהוא פעל למען המדינה. ושהמדינה אחראית עליו. אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שזה עלול לגרור תוצאות איומות..

בגלל זה מנסים לפעול במיקוח

עזה כבר שילמה מחיר כבד על החטיפה, הסבל הזה לא יאפשר לפלסטינים להחזיר את גלעד שליט בחינם גם אם היו רוצים בכך, הם כרגע טיפסו גבוה על העץ בסולם הדרישות שלהם ומחפשים כל דרך להתחיל לרדת, ומהרגע שאבדה האופציה הצבאית לאיתור שליט אז נותרה רק האופציה הזו. ליצור מגע עם אבו-מאזן ולדבר איתו אפילו דרך צד שלישי, כבר נותן את האור הקלוש שכאילו הנה ויש תקווה לסיים את הפרשה לפחות בעזה, אבו-מאזן יהיה זה שיצתרך לפעול בצד השני להפחתת הדרישות הפלסטיניות המוגזמות של אלפי אסירים, הוא מסוגל ויכול לצמצם את הרשימה לכמה עשרות של אסירים 'ותיקים' בלי דם על הידים. העזתים יצתרכו בסוף החגיגות לשאול את עצמם אם שיחרור כמה אסירים זקנים מהכלא באמת היה שווה את עשרות ההרוגים שגררה החטיפה. כל חילופים שלא יהיו יצתרכו לחכות לסיום המלחמה בצפון, ואפשר לנצל זאת גם להשגת הסכם להפסקת הירי בעזה, אבל זו כבר הסתכלות רחוקה מאוד.

צריך להפוך את יחסי הכוחות

במקום שהם יאיימו עלינו - הגיע הזמן שאנחנו נאיים עליהם, וגם נבצע! מסרבים להחזיר החטופים? אין בעיה, נחסל לכם ת'טרוריסטים הרוצחים. אתם באמת מאמינים שהפלסטינים יתגברו על תאוותם האדירה לדם של יהודים?! ועוד על חיילי צה"ל?! הם לא מסוגלים להתאפק, וגם לא בטוח שהם באמת רוצים. הגיע הזמן להפוך על פיה את הקערה. במקום שהם ישלטו עלינו ויחזיקו אותנו בביצים, הגיע הזמן שאנחנו נראה להם מי הבוס כאן! שבת שלום לכל עם ישראל
.

לא הבנת

זאת לא הייתה הכוונה שלי, התכוונתי שאם אנחנו נחליט להחזיר להם טרוריסטים בתמורה לחיילים, אז הם יחליטו שהשיטה דווקא מוצאת חן בעינם, ויתחילו לחטוף חיילים בכדי לקבל אסירים באופן קבוע.

תיראי, הם כבר מתחילים לעשות את זה..

היה אתמול שלשום נסיון חטיפה של חיילת. אני אומרת שאין להכנע לסחטנות שלהם! חייבים להיות חזקים. צריך לעשות מה שטוב למדינת ישראל. אך בד בבד לפעול בחוכמה להשבת החיילים הביתה. להפעיל את המודיעין, לפעול בצורה חכמה בעניין המדיני, כלומר לשדר להם שלא יהיה להם טוב אם לא יפעלו כמו שאנחנו רוצים, להפעיל לחץ בינלאומי.. תשמעי, הדיבורים שלנו מאוד יפים, אבל כל עוד רוב העם אצלינו לא יבין שבדרך תקיפה ניתן להשיג דברים, לא יהיה בזה תועלת. תיראי, אפילו חלק מחברי הפורום כאן עוד חשים חמלה לא מובנת על הרוצחים הללו, אז איך אפשר להזיז דברים, אם אצלינו חלשים עד כדי הלקאה עצמית?!

אני מסכימה שצריך

לפעול בכל דרך אפשרית נגד ארגוני הטרור, אבל אני לא מסכימה עם זה שאת אומרת שצריך לפעול נגד הפלסטינאים, נגד אזרחים שלא רוצים במותנו, אלא לחיות חיים רגועים... בדיוק כמונו.

והם לא רוצים במותנו?

איך את כ"כ בטוחה? לא שמעתי אותם מעולם מדברים על כך.. את מי הם אוהבים יותר? את השאהידים שלהם או אותנו?

ne ro

New member
נו באמת,איך ציפית שיאהבו את ישראל

בגלל הכיבוש? וגם אני לא חושב שצריך לפגוע באזרחים פלסטינים חפים מפשע כי ישנם גם הרבה פלסטינים שממש לא תומכים בטרור והרבה יותר סובלים מישראל.

כן,

בטח שחלקם רוצים, אבל זה בהחלט לא כולם! אני בטוחה לדוגמא שהלבנונים מאוד כועסים על החיזבאללה שהביאה את כל הבלגן למדינה שלהם. ואני בטוחה שבמסע ומתן אנו נוכל להסתדר..

כן! נשתולל ונהפוך את השולחן!

ואז נרסק! נפצפץ! נקצץ! נפרק! ננקנק! נרטש! נרצץ! נגהץ ונשרוף להם את הצורה! כן זה זה ילמד אותם את הלקח! אה-הי!

../images/Emo6.gif

בדיוק! ועכשיו רצינות שניה: זו בדיוק הדרך להשיג לעצמנו את כושר ההרתעה! איך אפשר לנצח במערכה אם חשים רחמנות כלפי האוייב?

ne ro

New member
איראן ממנת את חמאס

וחיזבאללה תומך בו, כי הוא תומך בטרור הפלסטיני.

ne ro

New member
ושוב חסרה לי הקורלאציה

אז מדובר כאן בארגון טרור שממן ארגוני טרור אחרים.. אז מה?? לא כל הפלסטינים הם קיצונים דתיים בדיוק כמו שלא כל ( ואפילו רוב ) המוסלמים אינם פונדמנטליסטים. לא צריך לקרוא ספרים כדי לדעת את זה. ואגב יש מספר גדול מאוד של פלסטינים שגם מגנים את הטרור. אני מכיר בעצמי.

ne ro

New member
לפי דעתי אין ועם להמשיך בפעילות

צבאית, שרק גורמת סבל לאזרחים לבנונים חפים מפשע.

למעלה