תרבות דיבור בפורום

av_i_va

New member
תרבות דיבור בפורום

לכל משתתפי הפורום, הקבועים והאורחים. במהלך החודשיים, מאז התחיל לפעול פורום זה בתפוז, יצרנו כאן מקום מיוחד. פורום, שהמשתתפים בו באים מתוך מתוך הנאה, אהבה, רצון ללמוד, לתרום והתחלק בידע ובמידע, לפרגן ואף לבקר. אחדים בוחרים להישאר אלמונים, מציצים, קוראים, שולחים לי מידי פעם מסר אישי אך לא משתתפים באופן פעיל. מה שמייחד את כולנו כאן - זו תרבות הדיבור. בנועם הליכות, תוך בחירת המילה הנכונה, גם אם היא ביקורתית, נכתבו כאן אלפי הודעות, בתקופה קצרה. נוצרה אוירה של בית, של מקום שכיף לבוא אליו. אני גאה בכך ובכל אחד מהמשתתפים שאיפשרו זאת. על תרבות דיבור זו לא אוותר ואעשה את כל שביכולתי על מנת לשמור את הפורום ברמה בה התנהלו הדברים עד כה. אני מודה לכולכם על מה שעשיתם מהפורום הזה. הוא בהחלט נחשב לאחד המובילים בפורטל של תפוז. ביחד נמשיך לקיים אותו ואף להעצים את הרמה! זו לא דרשה לראש השנה.... חכו חכו... זה עוד יגיע

goro1

New member
אני לא מבינה

הנאום נהדר את ממש יודעת לכתוב אבל איפה היה בעייה של תרבות הדיבור כולם פה כל כך מנומסים ועוזרים ממש כיף אמיתי אז תסלחי לי אבל אני לא מבינה על מה את מדברת

av_i_va

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

רציתי לברך אותך עם הצטרפותך לפורום מקוה שתמצאי את מקומך כאן עמנו, שיהיה לך נחמד ופורה... וכן - שנשמור כולנו על תרבות הדיבור.

למעלה