תרבות הונגריה מזכירה לי את העקשנות לחפש את הכבוד.
B B T1 New member 26/1/04 #3 ההונגרים לא עקשנים, הם בלתי... מתפשרים או במילה אחרת, דבקים במשימה. תכונה חיובית לכל הדעות.
V vera2 New member 26/1/04 #6 אני לא מבינה ../images/Emo70.gif הכונה ליהודים יוצאי הונגריה או להונגרים
evike Well-known member מנהל 26/1/04 #7 ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אתמול ניסיתי להבין למה התכוונת. אני רואה שלא רק אני לא מבינה. אולי תסביר את עצמך!? evike.
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אתמול ניסיתי להבין למה התכוונת. אני רואה שלא רק אני לא מבינה. אולי תסביר את עצמך!? evike.
B B T1 New member 26/1/04 #8 עקשן או עקבי זה בדיוק אותו הדבר שניהם לא מוותרים. השאלה שנשאלת האם זה אני או אתה. (בזה תלוי מי הוא העקשן ומי הוא העקבי)
עקשן או עקבי זה בדיוק אותו הדבר שניהם לא מוותרים. השאלה שנשאלת האם זה אני או אתה. (בזה תלוי מי הוא העקשן ומי הוא העקבי)
ג גלי® New member 27/1/04 #9 אוווו, מר וולסטר... ה"מהגג" החביב עלי... ))))) איש מקסים שמפזר פניני הגיגים במבחר רחב של פורומים... לא ידעתי שהיום אתה משחק במשחק האסוציאציות... ))))
אוווו, מר וולסטר... ה"מהגג" החביב עלי... ))))) איש מקסים שמפזר פניני הגיגים במבחר רחב של פורומים... לא ידעתי שהיום אתה משחק במשחק האסוציאציות... ))))
ג גלי® New member 27/1/04 #11 אתה מתכוון לגג הדולף? טוב, תודה, ממשיך לדלוף... יושבים כאן עם בתוך הבית...
B B T1 New member 27/1/04 #12 ../images/Emo182.gifרק בזהירות, אל תשבו במים.... העמוקים ולאורחים חלקו מטריה או חגורות הצלה.
ר רחל ויטלסון New member 27/1/04 #16 האם../images/Emo188.gifה ../images/Emo151.gif גם שייך ללץ המשפחה שלכם?
B B T1 New member 27/1/04 #17 עם כל הצער, הברק של הפורום... לא שייך למשפחתנו. אנו ברקים עם רעמים חזקים.
ב ברק 188 New member 28/1/04 #18 לבקש חיבור מפורום "שורשים משפחתיים ויהיה לי כבוד להתחבר למשפ' B.T וביחד נהיה משפ'ברקים ורעמים!!!
ג גלי® New member 28/1/04 #19 אחרי ארוחת צהריים אחת משותפת, עם BT ואיתי, אתה צפוי למות מתסכול, כמו התוכי מהבדיחה על הפולניה.... ))))))))))
אחרי ארוחת צהריים אחת משותפת, עם BT ואיתי, אתה צפוי למות מתסכול, כמו התוכי מהבדיחה על הפולניה.... ))))))))))